YouTube tilføjer en Opret-knap på Android

logo 3 september youtube
YouTube tilføjer en Opret-knap i den nederste navigationslinje på Android, som et led i flere kommende tiltag fra Google.

YouTube tilføjer et nyt oprettelsesikon '+' i den nederste navigationslinje i YouTube-mobilappen på Android. I første omgang er udrulningen begrænset til udvalgte lande – herunder Indien. Den visuelle ændring er live for de fleste brugere med YouTube-app version 15.30 og derover.

Virksomheden foretager denne ændring for at gøre det lettere for brugerne at oprette videoer på mobil. Funktionen er ret simpel. Tryk på Opret-knappen for at uploade nye videoer eller gå live på platformen med dit publikum.

Som 9to5Google påpeger, kan YouTubes pludselige interesse for at understrege oprettelse af indhold være en del af dets større planer om at udrulle TikTok-lignende in-app videotjeneste, 'Shorts'.

Ifølge jungletrommerne lanceres YouTube Shorts inden årets udgang.

youtube indien android create knap.JPG

Da dette kun er en omplacering af knapper, vil du ikke bemærke nogen ændringer med hensyn til kernefunktionaliteten. YouTube siger, at de vil tilføje Opret-knappen i den nederste navigationslinje på iOS og globalt vil udvide ændringerne i fremtiden til at omfatter alle lande med tilgang til YouTube.

YouTube android opret-knap.JPG

 Her er det gamle UI sammenlignet med det opdaterede


Source & Image credit:

Google, YouTube