3. advents GIVEAWAY

3. advent Tweak GIVEAWAY
Endnu en trækning er overstået. Det betyder forhåbentligt glade vindere og naturligvis endnu en GIVEAWAY frem imod jul. Denne gang er det med præmier fra Noctua, EPOS og Cooler Master.

Vinderne fra vores 2. søndag i advent trækning er blevet fundet har fået en mail. Så hvis I deltog så tjek jeres mail og se om I var en af de heldige. Det kan være vi ryger i et spamfilter så dobbelttjek evt. der :) Hvis det skulle ske at en eller flere af vinderne ikke vender tilbage inden onsdag d. 13. december kl. 12.00 trækker vi en ny vinder til præmien. 

Tillykke til vinderne! 

Vores advents giveaway fortsætter naturligvis med endnu en omgang og med endnu flere præmier! Se lige herunder hvordan I deltager. Hvis I var med i de første trækninger så vil det hele være meget bekendt. 

3. advent Tweak GIVEAWAY_square.jpg

God jul til jer alle og vi håber I vil deltage. 

Præmierne til 3. advent trækningen er: 


Denne gang er der mulighed for endnu flere vindere da Noctua har været fremme med den store gavesæk. Det betyder, at vi denne gang har i alt ni vindere! 

Det eneste I skal gøre for at deltage er: 

  1. Oprette jer som Medlem af Tweak (så har vi oplysninger til at kontakte vinderen)
  2. Smid en kommentar i bunden af denne artikel, hvor du fortæller os hvor du skal holde jul i år. 

Så trækker vi søndag den 17. december kl. 19.00 en vinder blandt kommentarerne og kontakter vinderen direkte via email. 

Du kan oprette dig som Medlem af Tweak ganske gratis her, og fordelen er, at du efterfølgende løbende har muligheden for at deltage i nye lodtrækninger om lækre præmier når de afholdes.

Læs mere om Medlem af Tweak her.


Det er kun muligt at deltage en gang og dobbeltkommentarer eller sekundære profiler sorteres fra. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Oprettelse som bruger sker jf. Tweaks Regler og vilkår.

Vores partnere