Dissing Diver Automatic Silver/Black

01_dissing_diver_automatic_silver_black_frontbillede
Ditur.dk er en solid partner her på Tweak.dk, og vi har i denne omgang fået lov til at fremvise deres Dissing Diver Automatic Silver/Black. Et solidt ur bygget i stærke materialer.

*Sponsoreret artikel.

Dissing er et dansk designet urbrand, som er startet i 2018 af brødrene Kasper og Mikkel Dissing. Dissingurene fås i mange prisklasser, og de henvender sig til alle entusiastklasser. Diver Automatic er et af de mere eksklusive Dissing ure, som er bygget i slidstærke materialer og i et flot design. Inden vi kommer for godt i gang med dagens gennemgang, så starter vi lige med at præsentere de hårde facts om uret.

dissing_brothers


De tekniske specifikationer:

 • Køn: Herreure
 • Urværk: Mekanisk automatisk
 • Urkassens farve: Stål
 • Urskivens farve: Sort
 • Remmens farve: Stål
 • Rem: Jubilee-lænke
 • Lænkens materiale: 316L Kirurgisk stål
 • Bredde på rem: 22 mm.
 • Gram: 200 gram
 • Datovisning: Ja
 • Vandbeskyttelse: 10 ATM / 100 meter
 • Glas: Safirglas
 • Tykkelse: 10 mm.
 • Urets diameter: 43 mm.
 • Gangreserve: 52 timer
 • Garanti: 2 års garanti


Dissing Diver Automatic Silver/Black

Dissing Diver Automatic Silver/Black ur

Dissing Diver Automatic forhandles af DitUr.dk sammen med et utal af andre lækre ur-mærker, og man kan her købe ure i alle prisklasser, alt efter hvad ens pengepung og personlighed tillader en at bruge på et ur. Uret her er med et tykt og ridsefrit safirglas, og urskiven er 43 mm bred. Datovisningen er lavet med et stykke forstørrende glas, så den er nemmere at aflæse. Designmæssigt ledes jeg personligt i retning af Rolex Submarine uret, når jeg kigger på Diver Automatic uret.

Uret er vandtæt ned til 10 ATM, hvilket svarer til hundrede meter. Alle Dissing Diver Automatic ure er afprøvet på 20 ATM/200 meter, men certificeringen hedder altså stadig "kun" 10 ATM. 

staalrem_udskiftelige_led Dissing Diver Automatic Silver/Black

Urremmen er lavet i 316L kirurgisk stål, som er et rustfrit og syrefast stålmateriale, der bruges i rigtig mange henseender i fødevareproduktionen i Danmark. Det er et yderst slidstærkt materiale, og det glæder mig at se, at man vælger at gå i den retning for at højne kvalitetsoplevelsen i et ur til 2.995,00 kroner, som Dissing Diver Automatic koster. Remmen er en Jubilee-lænke, og den har hele fem led på tværs af remmen, som er 22 mm bred. De fem led er med til at gøre remmen ekstra fleksibel, hvilket giver en god fornemmelse på armen, da en stålrem ellers nemt kan komme til at stramme.

staalrem Dissing Diver Automatic Silver/Black foldelaas butterfly

Låsetypen her er en foldelås, hvor uret tages på og låsen herefter foldes sammen og tilpasser sig bagsiden af ens håndled for maksimal pasform.

mekanisk urværk Diver Automatic Silver/Black Dissing

 Automatic Silver/Black Dissing mekanisk urværk Diver

Urværket på Dissing Diver Automatic uret er, som tidligere nævnt, et automatisk, eller som mange også kender det, et mekanisk urværk, hvor uret lades via kinetisk energi, når det er i bevægelse på ens arm. Der sidder en svingarm inde bag glasset, som kører frem og tilbage ved bevægelse, og det er altså den energi, der overføres til uret, så viserne kan bevæge sig. Det kræver selvfølgelig, at man går med uret jævnligt, da det ellers går i stå, men det her en gangreserve på 52 timer. Hvilket betyder, at uret kan ligge stille i det tidsrum efter længerevarende brug, uden at viserne går i stå.

mekanisk urværk Diver Dissing

På begge sider af rem-låsen har vi tre led, der nemt kan pilles ud af remmen for tilpasning til det enkelte håndleds tykkelse. Låsemekanismen til leddene er en standard stift, som går hele vejen igennem leddet, og der er anvist med en pil, hvilken vej stiften skal skubbes ud.

Dissing Diver Automatic Silver/Black værktøj rem

 Automatic Silver/Black Dissing Diver

Adskillelsen af leddene gøres nemt med dette simple remværktøj, der også forhandles hos DitUr.dk.

 Automatic Dissing Diver Silver/Black

Alt i alt er Dissing Diver Automatic udadtil et rigtig lækkert ur, der stadig er til at komme til for fornuftige penge, mens det drager paralleler til langt dyrere ure med lignende design. Urremmen føles behagelig på armen grundet de fem tværgående led, som giver en stor fleksibilitet, og uret har en rimelig vægt på kun 200 gram, hvilket gør, at det bestemt ikke føles for tungt at have siddende på armen. Kombinationen af 316L kirurgisk stål og safirglas gør, at uret er ekstra slidstærkt, og det kan altså derfor holde til at komme med håndværkeren på arbejde, uden at man skal være bekymret for at ridse det undervejs.

ditur_logo.jpg

Dissing Diver Automatic Silver/Black kan ses og købes via DitUr.dk banneret ovenfor!

Vores partnere