EnviroKlenz Air System Plus holder luften ren

EnviroKlenz Air System Plus
Hold luften i dit hjem ren med EnviroKlenz Air System Plus. Ved hjælp af avanceret militærteknologi sammen med bakteriedræbende UV-C- og HEPA-filtrering er denne gadget et rumluftrensende kraftværk.

Hvis du eller nogen i dit hjem kæmper med allergi, er EnviroKlenz Air System Plus løsningen. Tredjeparts tests, af den avancerede teknologi i EnviroKlenz luftpatron opnåede resultater, der overgår traditionelle flertrins filtreringsluftrensere.

Læs også: FIFA 21: Datoen for frigivelsen er lækket

EnviroKlenz luftpatron huser en patenteret jord-mineral-teknologi, der arbejder for at fange og nedbryde skadelige lugte, kemikalier, mikroorganismer og bakterier. Derudover fanger HEPA-filteret al medicinsk kvalitet støv, partikler, allergener, skæl til kæledyr med mere. Desuden lyser UV-C-pærerne ud på HEPA-filterets opsamlingsside for at rengøre systemets indre. Endelig har dette UV-luftsystem en fire-trins blæser til lydløs, effektiv oprensning.

EnviroKlenz Air System Plus artikel.JPG

EnviroKlenz Air System Plus er produceret i USA og kommer med fem års garanti. Prisen er 799,00 US$.Source& Image credit:

EnviroKlenz