iPhone 12, iPad, ARM Mac releasedatoer “afsløret”

top logo ios 14
iPhone 12, Apple Watch Series 6 og AirPower annonceres den 8. september ifølge leakers, mens nye iPads og den første ARM Mac forventes den 27. oktober.

Twitter er platformen brugt til at oversvømme os med påstande om fremtidige Apple produkter. Vi ser leaks af specifikke detaljer om fremtidige produkter - men er oplysningerne korrekte?

Ikke alt, hvad du læser på www, kan du stole på. For eksempel har Twitter-brugeren Anonyme hævdet, at Apple frigiver iMac, AirPods Studio og en HomePod mini i august - men dette leak er allerede manet til jorden. Ifølge Anonymous påstande skulle den nye iMac være her nu, og intet officielt er meldt ud dags dato.8. september: iPhone 12 arrangement

Twitter-brugerne Komiya og Ihacktu Pro hævder begge, at Apple afholder en online presseevent den 8. september.

Ifølge jungletrommerne vil denne begivenhed byde på lanceringen af iPhone 12 serien, Apple Watch Series 6, den længe ventede AirPower trådløse oplader og en eller anden form for iPad.

27. oktober: iPad og Mac arrangement

Et andet leak peger i retning af en efterårsbegivenhed i oktober. Ihacktu Pro forudsiger en Apple begivenhed den 27. oktober, der fokuserer på Mac og iPad. Her skulle vi fremvises en ny iPad Pro såvel som de første Mac-computere med ARM-processorer. Ifølge leakeren vil disse monteres i den nye MacBook Pro 13 og en mindre MacBook model.

Det er muligt, at vi også får se Apple Glass at se, men sandsynligvis kun hvis Apple er i stand til at afholde et fysisk event med fremmødte journalister. Virksomheden skulle efter signende være meget ivrig efter, at Glass bliver testet rent praktisk af de fremmødte medier.

Værd at noterer sig er, at der er tale om leaks og rygter, og omtalte kilder er relativt ukendte og har ikke den etablerede track record med nøjagtige forudsigelser, der gør Ming-Chi Kuo, til en betroet analytiker.

Selv hvis oplysningerne er korrekte på nuværende tidspunkt, kan der ske meget inden september / oktober.