Jaguar Hybrid Diver J888/1; Crossover ur

01_jaguar_hybrid_diver_j888_1_front_billede
SPONSORERET ARTIKEL: I forbindelse med vores samarbejde med Ditur.dk har vi i denne omgang fået lov til at kigge på et Jaguar Hybrid ur, der kombinerer det bedste fra et regulært ur med et smartwatch.

I modsætning til Dissing, som min kollega Christian kiggede på sidste, så er Jaguar et gammelt mærke på ur-markedet. Jaguar blev grundlagt af Peter Haas i 1938, og med 82 år på markedet, så er der altså lagt i støbeskeen til, at vi skal se et ur, hvor der er styr på tingene. Med det sagt så kigger vi nu på Jaguar Hybrid Diver J888/1, der er en crossover mellem et smartwatch og et klassisk swiss made kvartz ur.

jaguar_logo.jpg

De tekniske specifikationer

 • Varenummer: J888/1
 • EAN: 8430622763076
 • Mærke:: Jaguar
 • Urværk: Kvarts urværk
 • Rem: Lænke
 • Urkassens farve: Stål
 • Urskivens farve: Blå
 • Remmens farve: Stål
 • Garanti: 2 års garanti
 • Datovisning: Ja
 • Stopur: Ja
 • Urtype: Swiss Made
 • Bredde på rem: 22 mm
 • Vandbeskyttelse: 20 ATM / 200 meter
 • Glas: Safirglas
 • Diameter: 46 mm.

Læs også vores anmeldelse af Dissing Watches

info_01_funktioner.jpgJAGUAR HYBRID DIVER J888/1

JAGUAR HYBRID DIVER J888/1 ditur

Med et ur i den prisskala, som Hybrid Diver J888/1 uret befinder sig i, så har der også været råd til at gøre noget mere ud af æsken, som uret kommer i. Kassen er ganske vist lavet i plastik, men vi har kunstlæder inde i kassen sammen med et garantibevis og selve uret i midten af kassen.

JAGUAR HYBRID DIVER

Låget på æsken sidder med et fint hængsel, og det hele kombineret giver virkelig følelsen af, at der er kræset for detaljerne med det hele.

JAGUAR HYBRID DIVER quartz rem ud ditur

Remmen på Hybrid Diver uret er en lænkerem i 316L rustfrit stål. Leddene er lidt store, og det har en indvirkning, når man skal tilpasse remmen til ens arm. Remmen kan nemt blive enten for stor eller lille, hvis man piller et led mere eller mindre af. Heldigvis for mig kunne jeg nemt tilpasse det til min arm med mit lænkeværktøj, der også er købt hos Ditur.dk. Urskiven er knap 46 mm, hvilket er en af de større skiver, og med et hybrid urværk så skal man også være klar på vægten. For mig gør størrelsen ingenting, da jeg er vant til mit Galaxy Smart Watch 46 mm, men vægten krævede lige en dags tilvænning.

HYBRID JAGUAR DIVER J888/1 ditur

HYBRID JAGUAR DIVER J888/1 ditur smartwatch

Låsetypen på J888/1 er en klassisk foldelås, som vi er vant til at se det på lænkeremme. På foldelåsen er der endvidere indgraveret et Jaguar logo, hvilket igen giver fornemmelsen af, at der er kræset om detaljen. 

HYBRID JAGUAR DIVER J888/1 ditur smartwatch 20ATM hybrid

Urskiven er lavet i et blåt materiale, og viserne er beklædt med et selvlysende materiale, så man kan se, hvad klokken er, selvom der er mørkt. Der er brugt safirglas til J888/1 uret, hvilket gør det ekstra slidstærkt. En lækker detalje, da vi har at gøre med et ur, som kan tåle 20 atmosfærisk tryk, hvilket svarer til en dybde på op til 200 meter. De små skiver viser som udgangspunkt dato og ugedag, og de kan indstilles via urets mobilapp.

HYBRID rustfri stål rem urskive JAGUAR DIVER J888/1 ditur smartwatch

Designet af uret gør det velegnet til såvel hverdagsbrug som til pænt brug, når man skal til fest eller lignende. Man skal som tidligere nævnt være i stand til at gå med en stor urskive, men kombinationen af rustfrit stål og den flotte urskive gør, at det bare passer med det meste.

HYBRID safirglas JAGUAR DIVER Kvarts urværkJ888/1 ditur smartwatch

HYBRID safirglas JAGUAR Kvarts DIVER urværkJ888/1 ditur smartwatch

Uret kan bruges til flere forskellige ting såsom at overvære ens aktivitetsniveau, styre musikken på ens telefon, spore telefonen eller ens ur. Knapperne på siden kan betjene flere forskellige funktioner, hvilket vi kommer mere ind på i mobilapp'en. Der kan også indstilles en alarm i app'en, hvilket får uret til at vibrere

 Kvarts urværkJ888/1 ditur smartwatch HYBRID safirglas JAGUAR DIVER

Hvis man investerer i et lænkeværktøj fra Ditur.dk kan man nemt og enkelt selv justere kædens længde, hvilket gøres ved at dreje på håndtaget, så en lille pi kører ud og presser stiften i leddet ud af remmen, hvorefter man kan trække stiften helt ud fra den anden side.

Jaguar Connected (Mobilapp)

Til at styre smartwatch funktionerne i hybriduret skal man bruge en mobilapp. App'en går under navnet Jaguar Connected, og den kan hentes i ens foretrukne mobilapp butik. Hvad enten det så må være Google Play eller App Store.

 Kvarts urværksmartwatch J888/1 ditur HYBRID connecte JAGUAR DIVER

Klik her for at hente app'en i Google Play

Klik her for at hente app'en i App Store

mobilapp opsaetning_kroneknap smartwatch jaguar hybrid diver

HYBRID JAGUAR DIVER tweakdk urværk J888/1 ditur safirglas smartwatch

Første del i opsætningen af uret kræver et enkelt tryk på kroneknappen på ens Jaguar Hybrid Diver J888/1 ur, hvorefter ur og app synkroniserer og forbinder i cirka et minut, inden man kan gå videre med opsætningen.

mobilapp_04_indstilling_af_visere jaguar diver

Næste skridt er en kalibrering af alle visere, der bare skal indstilles til at pege opad, så man kan være sikker på, at uret styrer viserne korrekt. Under opsætningen kører viserne selv i stilling, og det er altså kun, hvis man ikke er helt tilfreds med den automatiske indstilling via urets chronograf.

DIVER tweakdk urværk J888/1 ditur safirglas HYBRID smartwatch JAGUAR

DIVER urværk J888/1 safirglas HYBRID smartwatch JAGUAR tweakdk

mobilapp_10_opsaetning_smaa_knapper.jpg

Via en simpel opsætning i mobilapp'en kan man nemt skifte imellem de små knapper -urskivers funktioner ved at trække og slippe de forudindstillede funktioner ind i felterne ud for de enkelte punkter. Da vi ikke har med et reelt smart watch at gøre, som jo har en reel LED skærm, kan man altså ikke direkte skifte urskiven, men vi kan dog tilpasse den ret meget i forhold til, at det ligner et mere standars Swiss made Kvartz ur.

mobilapp_07_opsaetning_af_daglige_skridtmaal.jpg

mobilapp_08_kontrol_daglige_skridtmaal.jpg

Man kan også bede uret om at overvåge ens daglige aktivitet og endda give notifikationer herom, hvis man føler, at man har brug for en, som kan holde en til ilden, så vi er sikre på at få rørt os det, der skal til for at holde en sundere livsstil ved lige.

Pris

I skrivende stund, den 27. september 2020, kan Jaguar Hybrid Diver J888/1 erhverves for 4.195,00 kroner via Ditur.dk

jaguar_logo.jpg

Hvis I ønsker at læse om Jaguar Hybrid serien på Jaguars hjemmeside, kan I klikke på banneret ovenfor.

Konklusion

Med Jaguar Hybrid Diver J888/1 er vi ovre i en fræk crossover mellem det klassiske Swiss made kvartz ur og de mere tekniske smart watches, hvor vi får en klassisk urskive med rigtige visere, safirglas, en kæde i rustfrit stål og en vandtæt membran helt ned to 20 atmosfærisk tryk eller 200 meter dybde, hvilket gør uret velegnet til både hverdagsbrugeren, forretningsmanden og hobby/sportsmanden, som bare er meget aktivt. Uret er som nævnt bygget i kvalitetsmaterialer, hvilket giver det en solid kampvægt kombineret med en 46 mm stor urskive. Man ser ofte en genkendelighed i klassiske ure, når vi kommer op i denne prisklasse, og efter min mening kan der drages tydelige paralleler til eksempelvis Rolex med den genkendelige rem..

Hvis du som bruger er ude efter et elegant ur med masser af fede funktioner, så kunne Hybrid Diver J888/1 absolut være et godt valg. Selvom vi er vel oppe i prisen, så er det stadig på et niveau, hvor mange stadig kan være med. Det man får til gengæld ved at betale knap 4.200,00 kroner er et knivskarpt ur, der både føles og ser rigtig lækkert ud. Uret har masser af gode funktioner, og det hele styres via en mobilapp med høj brugervenlighed og med en nem opsætning.

Hvis vi skal finde en anke, så må det være de ret store led i lænkeremmen. Det gør nemlig, at hvis man piller et enkelt led ud eller et ind, så bliver remmen forholdsvist meget større, hvilket kan gøre, at man nemt ender med en rem, som enten er for kort eller lang. Men da det også er det eneste reelle problem, som jeg kan komme på, så fortjener Jaguar også en score på 9 og en Great Product Award.

Godt:

 • Lækre materialer (Rustfrit stål og safirglas)
 • Dejlig stor urskive
 • Lækkert og klassisk design
 • Høj brugervenlighed i mobilapp
 • Nem opsætning af uret
 • Smartwatch funktioner gemt i et klassisk kvartz ur

Knapt så godt:

 • Leddene i urremmen er ret store og kan gøre tilpasning lidt besværlig
 • Prisen vil afskrække nogen (Smag er individuel, så det får ikke den store betydning på scoren)

Score: 9 + Great Product Award

09_urskive_safirglas_skridttaeller_blaa_skive.jpg


Vores partnere