Nintendo Switch OLED med en større skærm lanceret

Nintendo Switch OLED
En ny Nintendo Switch OLED med en større skærm og Ethernet-port er lanceret, prisen lyder på $ 350.

Lige siden Nintendo udgav Switch-spilkonsollen tilbage i 2017, har enheden ikke set nogen større opgraderinger. Selvom virksomheden udgav en low-end “Lite” -model i 2019, har vi set rapporter om Nintendos planer om at opgradere Switch-hardware gennem længere tid.

Nu har Nintendo endelig frigivet en opgraderet Switch-mode, men der er ikke tale om en Pro-model, som rygterne ellers havde omtalt.

Døbt Nintendo Switch OLED, er der kun en mindre opgradering over den eksisterende Switch-konsol, der er tilgængelig på markedet.

Læs også: CES 2020: Bob er verdens mindste opvaskemaskine


Nintendo Switch OLED: Nøglespecifikationer og funktioner

Nintendo Switch OLED leveres med en opgraderet 7-tommer OLED-skærm med en opløsning på 720p. De interne specifikationer forbliver uændrede, da virksomheden ikke opgraderede CPU, GPU eller RAM. Den seneste Switch OLED leveres dog med 64 GB internt lager, hvilket er et skridt op fra 32 GB lager i den tidligere model.

Desuden siger virksomheden, at den nye Switch OLED-model leveres med forbedret lyd til håndholdt spil eller tabletop-spil. Plus, som tidligere rygter antydede, er der en ny kickstand bag på Switch OLED, der gør det muligt for brugere at placere enheden på flade overflader under multiplayerspil.

Nintendo Switch OLED er bagudkompatibel med de eksisterende Joy-Con-controllere og alle de tidligere spiltitler. Den er også lidt større end den tidligere model og vejer denne gang 0,32 kg, hvilket er lidt mere end de 0,29 kg for standard Switch-modellen.

Nintendo-Switch-OLED-2.jpg

Kilde: Nintendo

Når det kommer batteriets levetid, leverer Switch OLED i henhold til Nintendo op til 9 timers batterilevetid på en enkelt opladning. Dette er det samme som den forrige Nintendo Switch. Den nye enhed kommer i to farvevarianter - sort og hvid. Mens den hvide model leveres med et par hvide Joy-Con-controllere, kommer den anden variant med røde og blå Joy-Cons.

Du kan tjekke den officielle promo af Nintendo Switch OLED nedenfor.Ny dock

Bortset fra den nye Switch OLED afslørede virksomheden også en ny dock til enheden. Som rygtet kommer den med en indbygget ethernet-port på bagsiden for let at oprette forbindelse til et LAN-netværk i TV-mode. Den nye dock er også kompatibel med den nyeste OLED-model såvel som standard Switch-konsollen.

Pris og tilgængelighed

Nintendo Switch OLED er prissat til $ 350, og vil være tilgængelig for køb fra 8. oktober. Du kan tjekke den nye Nintendo Switch OLED på virksomhedens officielle hjemmeside.


Source & Image credit:

Nintendo

Vores partnere