Secretlab Overwatch Edition gaming stol frigivet

secretlab-overwatch-edition-chaigamingstolers
Den hjælper dig ikke med at finindstille sigtekornet, men den får dig til at skille dig ud fra mængden på den fede måde. Secretlab har frigivet en ny Overwatch Edition gaming stol, som nok skal få fans af spillet frem i sædet.


Blizzcon 2019 og afsløringen af Overwatch 2 skabte overskrifter, men Blizzard er ikke færdig med at showcase nyheder. I samarbejde med Secretlab har de to virksomheder lanceret et par nye Overwatch Edition gaming stole. En af de nye stole er pakket ind i Secretlabs PRIME PU 2.0 læder, og er pyntet med sort med orange high-lights. På bagsiden af stolen, finder vi et indsyet orange-sort Overwatch-emblem for at toppe herligheden af på gaming-stolen.

Den anden stol er udelukkende til fans af en af Overwatchs mest populære helte, D.Va. Denne er dækket i Secretlabs Softweave-stof, og der er dømt lyserødt tema fra øverst hylde.

På bagsiden får du D.Vas ikoniske bunnyikon, navn og sponsorlogoer.

Uanset hvilken du vælger, er stolene baseret på Secretlabs 2020 serie. Vi har tidligere testet Secretlab TITAN SoftWeave Gaming Stolen og fundet meget komfortabel til lange arbejds- og spillesessioner. Med et prisskilt åpå $ 360, kan prisen måske være lidt til den høje side, men den holdbare byggekvalitet og behagelige konformt, gør Secretlabs til et sikkert valg, når kvalitet er i fokus.


Kilde & Image credit:

Blizzard, Secretlabs