Kioxia & Western Digital får stor støtte

Kioxia - Wester Digital
Kioxia og Western Digital har fået godkendt en støtte på op til 150 milliarder yen fra den japanske regering til deres fælles produktionsanlæg i Yokkaichi og Kitakami. Støtten er en del af et regeringsprogram, der har til formål at fremme virksomhedernes investeringer i avancerede chip produktionsfaciliteter.

Kioxia Corporation og Western Digital Corporation meddelte tidligere på ugen, at deres fælles produktionsfaciliteter ved Yokkaichi og Kitakami anlæggene er blevet godkendt til at modtage en støtte på op til 150 milliarder yen af den japanske stat. Denne støtte inkluderer faciliteter, der vil producere den seneste generation af 3D-flashhukommelse baseret på den innovative wafer-bonding-teknologi og fremtidige generationer af avancerede noder. 

Denne støtte vil blive tildelt under et udpeget regeringsprogram, der har til formål at lette virksomhedernes investering i avancerede halvleder produktionsfaciliteter og sikre en stabil produktion af halvledere i Japan. Dette markerer anden gang, at Kioxia's og Western Digital's fælles produktionsfaciliteter modtager denne støtte fra den japanske regering. Tidligere blev den fælles produktionsfacilitet i Yokkaichi godkendt til at modtage en støtte på op til 92,9 milliarder yen fra den japanske regering i 2022. 

Kioxia NAND Flash

Med over 20 års samarbejde i joint venture-partnerskabet vil Kioxia og Western Digital fortsætte med at styrke udviklingen og produktionskapaciteten af avanceret flashhukommelse på Yokkaichi og Kitakami anlæggene i Japan. Desuden vil de to selskaber bidrage til udviklingen af halvleder-relaterede industrier og talent. 

Nobuo Hayasaka, præsident og CEO for Kioxia, sagde: "Vi sætter stor pris på støtten fra den japanske regering og vil fortsætte med at producere avanceret flashhukommelse, som er uundværlig for teknologier, der understøtter den voksende digitale transformation af samfundet. Med denne støtte vil vi fortsætte med at bidrage til udviklingen af halvlederindustrien og udviklingen af lokale og indenlandske økonomier." 

Western Digital SSD

David Goeckeler, CEO for Western Digital, sagde: "Vi takker den japanske regering for deres fortsatte og urokkelige engagement i vores fælles flashhukommelses produktionsfaciliteter i Japan og vores lange erfaring med innovationer inden for NAND-flashindustrien. Denne støtte anerkender den vigtige rolle, som avanceret hukommelse og datalagrings teknologier spiller i at imødekomme en forskelligartet og voksende række datadrevne applikationer." 

Vores partnere