Western Digital lancerer nyt gaming lager

WDB-SN850X-SSD-life-img-fam-hero-LR
Western Digital er klar med to nye produkter i deres WD_Black serie af lagerløsninger rettet imod gaming markedet. Deres WD_Black SN850X og deres WD_Black P40 Game Drive er landet og tilbyder en indbygget og en transportabel løsning.

De to enheder blev præsenteret tidligere på året under Western Digitals "What's Next" Digitale event, og er nu endeligt klar til salg. Det er løsninger både til dem som ønsker en ny NVMe SSD til deres gaming system eller som er på markedet efter en transportabel løsning via USB C. 


WD_Black SN850X NVMe SSD

SN850X er en M.2 NVMe SSD med fuld PCIe 4.0 understøttelse. Western Digital lister den med læsehastigheder op til 7300 MB/s. SN850X kommer i størrelserne 1, 2 og 4TB med priser fra 1499 kroner. 

WDB-SN850X-SSD-life-img-fam-parts-install-LR.jpg

Hvis man køber 1 eller 2 TB versionerne kan de fås med heatsinks i WD_Black designet komplet med mulighed for RGB belysning der kan matche resten af dit gaming setup.

WD_Black SN850X NVMe SSD

Western Digital har via deres Dashboard software til SN850X givet brugeren muligheden for at tilpasse indstillingerne og overvåge SSDen. Ved hjælp af Game Mode funktionen i Dashboard softwaren kan man sætte softwaren til at booste ydelsen når du starter dine spil. 

WD_Black SN850X er tilgængelig nu. 


WD_Black P40 Game Drive SSD

Hvis du mangler en løsning til når du skal på farten så er WD_Black P40 Game Drive SSD måske løsningen i stedet for. Så har du muligheden for at have dine vigtige filer eller måske endda hele dit spilbibliotek med dig i lommen. 

WDB-P40-Ext-SSD-Life-Img-lying-flat-RGB-glow copy.jpg

Med P40 Game Drive SSDen får du læsehastigheder op til 2000 MB/s via et USB 3.2 Gen2 interface. Den kan fås i 500 GB, 1TB og 2 TB varianter. Alle sammen kommer i et robust WB_Black SSD kabinet som er drop testet op til 2 meter og som tilmed kommer med RGB belysning hvis du har brug for lidt ekstra bling faktor. 

WD Dashboard

Med WD_Black P40 Game Drive SSD får du også mulighed via WD Dashboard at kunne overvåge og tilpasse indstillingerne. Det er også her du kan få din bling lyst stillet med RGB indstillingerne. 
 

Vores partnere