Synology DS1522+

Synology DS1522+
Pressemeddelelse - Synology har i dag annonceret den nye 5-bay Synology DiskStation DS1522+, den seneste kompakte løsning i Plus-serien med alt i én-lagerenheder, der hjælper brugere af alle størrelser med at beskytte data, IT-infrastruktur og fysiske aktiver professionelt og sikkert, samtidig med at de understøtter en lang række programmer til virksomheder, IT-administration og produktivitet.

"DS1522+ er en alsidig løsning, der passer til en lang række brugsbehov og -miljøer," siger Peggy Weng, Product Manager hos Synology Inc. "Den nye 10 GbE-opgraderingsmulighed samt skalerbarhed til 10 ekstra diske gør DS1522+ omkostningseffektiv og en løsning, der nemt kan vokse sammen med ethvert team."

Kompakt løsning, ubegrænsede muligheder

DS1522+ integreres godt som den primære lagringsløsning til mindre konfigurationer eller som en edge-node til installationer på flere steder. Baseret på DiskStation Manager (DSM) 7.1 indeholder den robuste datastyringsfunktioner, omfattende fildeling, samarbejde og videoovervågningsfunktioner. 

En fuldt udvidet DS1522+ kan skaleres op til 15 diskbays med to DX517-udvidelsesenheder og kan pålideligt rumme enorme mængder data, samtidig med at den optager minimal plads på skrivebordet eller hylden. Et nyt netværksopgraderingsstik giver mulighed for 10 GbE-opgraderinger når som helst, mens to indbyggede M.2 22802 NVMe-stik kan bruges til at øge lagerydeevnen betydeligt. 

Ud over fillagring

kan Synology-lagersystemer nemt konfigureres til at blive en privat sky på tværs af platforme, samtidig med at du får fuld kontrol over dine data. Synology Drive muliggør intuitiv filstyring og synkronisering mellem platforme som Windows, macOS, Android og iOS, hvilket sikrer, at dine data er tilgængelige, uanset hvor du befinder dig.

Synology Photos gør det muligt for hobbyfotografer, der ønsker at administrere deres voksende samling til hurtigt at kunne trække og tage backup af medier fra deres telefoner, sortere og organisere billeder og gøre dem nemme at dele med sikker tilladelsesstyring.

Få mere at vide om filstyring

Hold virksomheden kørende

Det er mere vigtigt end nogensinde før at holde virksomhedens slutpunkter, e-mails og vigtige data sikre og opdateret med backupkopier i forhold til de nuværende og kommende cybersikkerhedstrusler. DS1522+ omfatter backup af data, snapshot og automatisk replikering for at sikre at der automatisk kan tages backup af filer og LUN'er, der er gemt på den, til andre enheder og skytjenester, når de er konfigureret.

Synologys Active Backup Suite gør det muligt at tage sikker backup af IT-infrastruktur, f.eks. Windows-systemer, Hyper-V/VMware VM'er og Microsoft 365/Google Workspace-konti til DS1522+ og nemt at gendanne, når det er nødvendigt.

Få mere at vide om databeskyttelse

Kompakt overvågnings- og applikationsserver

DS1522+ fungerer også som et fuldt udstyret videostyringssystem, der giver fuld ejerskab af lokale data. Synologys Surveillance Station er en effektiv VMS, der er designet til virksomheder, der allerede beskytter 

Vores partnere