Google Maps inkognito mode på vej

google-maps-del-eta
Googles rejse til lancering af inkognitotilstand til Google Maps er unødvendigt langsom, men det ser nu ud til at være tæt på lancering.


Først afsløret på Google I / O tilbage i maj, tilbyder Google Maps inkognito mode en hurtig adgang til privatlivets fred, som forhindrer, at dine placeringsdata gemmes på din Google konto.

Brug af kort på den almindelige måde betyder, at du skal gå ind og slette placeringsdata manuelt eller konfigurere appen til at slette dem med regelmæssige intervaller, så inkognitotilstand bør gøre proceduren meget lettere.

Af negative konsekvenser betyder det imidlertid, at Google ikke vil være i stand til at tilpasse kort til dig - f.eks. at anbefale steder at besøge baseret på dine tidligere bevægelsesmønstre - da det ikke har nogen data at arbejde med.

Hvis dette ikke afskrækker dig, og du værdsætter dit privatliv højere, er Inkognito tilstand helt sikkert noget for dig.

Vær dog vær opmærksom på, at når din telefon er tændt, vil satellitterne kunne spore dig i og dine bevægelser.

Faktisk logger Google muligvis stadig din færden gennem andre apps, og software på din telefon, der er lavet af andre virksomheder, kan gøre det samme, afhængigt af dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.

Inkognitotilstand til Google Maps er for nylig påbegyndt beta test til en udvalgt gruppe brugere.

Skærmbilleder, der er fremvist af Android Police, viser, hvordan funktionen kan aktiveres ganske nemt ved at tappe på skærmen - det første på dit profilbillede, og det andet på inkognitotilstand, der vises. Derefter ser du en sort bjælke øverst på skærmen med ordene: "Inkognitotilstand er slået til", så du konstant er opmærksom på din valgte opsætning. En anden indikator er farven på din placeringsmarkør, der skifter fra blå til mørkegrå.

Lanceringen af testfasen betyder, at det forhåbentlig ikke vil vare mere end et par uger, før inkognitotilstand endelig ankommer til alle.

Google tilbyder allerede en inkognitotilstand i sin Chrome webbrowser og også til YouTube, skønt funktionen ikke har været helt kontroversiel.


Image credit & Kilde
Google