Sony lancerer PS5-Ready 85-tommer 8K LED TV

sony Z8H
Sony har lanceret det første PS5-Ready 85-tommer 8K LED Android TV. Selvom Danmark ikke står øverst på listen i første omgang, så er det første PS5-Ready 85-tommer 8K LED Android TV fra Sony stadig et velkomment tiltag.

Efter at have lanceret sine første PS5-Ready 4K Android TV i Indien tilbage i august, har Sony nu bragt sit nyeste flagskib 8K TV til landet. Kaldt Sony Z8H, er det dermed virksomhedens første 8K-tv. Virksomheden annoncerede også en 75-tommer model til globale markeder.

Sony Z8H specifikationer og features

Z8H kommer med en LED-Triluminous LED-skærm med native 8K-opløsning (7680 x 4320 pixels), en 120Hz opdateringshastighed og understøttelse af HDR 10 og Dolby Vision. Det drives af Sony X1 Ultimate-processor, som virksomheden hævder er dobbelt så hurtig som sin forgænger, X1 Extreme. Mængden af RAM er ikke specificeret, men tv'et leveres med 16 GB indbygget lagerplads.

Det er også det første 8K-tv fra virksomheden, der officielt er certificeret som 'PS5-Ready takket være dets Bravia Game Mode, der giver brugerne mulighed for at optimere ydeevnen mod nyeste PlayStation 5. Enheden har også en stemmeaktiveret fjernbetjening, der kan kontrollere visse funktioner i den kommende PlayStation 5 spilkonsol.

Læs også: PS Plus fejrer 10 år jubilæum med gratis spil

Z8H-lydhardwaren inkluderer Sonys Acoustic Multi-Audio højttalersystem, der leveres med to mellemklassedrivere, to subwoofere og to diskanthøjttalere.

Det understøtter også Dolby Atmos surround sound-teknologi. Som med andre Sony-smarte tv'er kører Z8H også Android TV 9.0 Pie med understøttelse af Apple AirPlay 2, Apple HomeKit og Google Chromecast. Tv'et har 4x HDMI-porte og 3x USB-porte og understøtter både Google Assistant og Amazon Alexa.

Pris og tilgængelighed

Sony Z8H er blevet prissat til Rs. 13.99.990, hvilket gør det næsten dobbelt så dyrt i Indien end det er i USA, hvor det kommer med et prisskilt på $ 9.999 (~ Rs. 7,4 lakh).

Sony Z8H er tilgængelig gennem gennem Sonys detailbutikker og Sonys onlinewebbutik.

Læs mere her

https://www.sony.co.in/electronics/televisions/z8h-series