Du kan nu downloade Android 15

Android 15
Google har annonceret, at Android 15 er tilgængelig i sin første udviklerversion. Meeeen. Vær tålmodig og vent på den offentlige beta af Android 15 i april 2024 for en stabil oplevelse.

Google har annonceret, at Android 15 er tilgængelig i form af den første udviklerforhåndsvisning. Så mens du sikkert stadig tjekker dine opdateringer for at se, om din enhed har Android 14 endnu, sker der fremskridt med den næste version af Android-softwaren. Hvert år er Google virkelig åben med Android og giver adgang til softwaren meget tidligt i dens livscyklus. 

OnePlus Open foldet ud.jpg

I modsætning til iOS, som er meget mere vanskeligt at få adgang til før det lanceres, vil Android lade enhver downloade og teste den nye software måneder før dens offentlige frigivelse. Android 15 vil bringe en række nye funktioner til telefoner, tablets og andre enheder, og det er klart, at der vil blive givet større kamerakontrol til enheder. På dette tidspunkt er det ikke helt klart, hvilke fordele der vil komme gennem disse kontroller, men der synes at være fokus på forbedringer af lavt lys og flashstyrke. 

Andre områder af fremskridt fokuserer på sikkerhed og ydeevne, hvilket er hvad du ville forvente i enhver ny softwareversion. Hvad vi endnu ikke ved, er de spændende funktioner, der vil definere næste generation af enheder: Jeg ville forvente, at disse vil blive annonceret på Google I/O, som sandsynligvis vil finde sted i maj 2024. På dette tidspunkt i udviklingscyklussen er Android 15 ufærdig software. Udviklerforhåndsvisningen er præcis det - den er designet til, at udviklere kan se, hvordan nye kernefunktioner i Android vil fungere. 

Android 15 Timeline

Mest vigtigt er det en chance for udviklere at teste deres apps for at sikre, at de vil fungere som forventet på den nye softwareversion og give udviklere tid til at tage fordel af nye funktioner. Hvis du vælger at installere Android 15 på din primære enhed nu, vil du finde, at mange dele af din telefon simpelthen ikke fungerer. Så hav lidt tålmodighed og vent i det mindste indtil den offentlige beta. For at understrege dette punkt er Android 15 i øjeblikket kun tilgængelig som et flash til din enhed - du skal downloade og manuelt installere det ved at forbinde til din pc, hvorpå enheden vil blive slettet, så dette er kun egnet til en sekundær eller reserve telefon, du måtte have. 

OnePLus 12.jpg

Det understøttes i øjeblikket kun på Pixel-telefoner. Android Beta-programmet vil give dig mulighed for nemt at downloade Android 15 til en kompatibel enhed - og den liste vil inkludere Pixel-enheder tilbage til Pixel 6 og sandsynligvis nogle andre partnerenheder. Android 15 Beta forventes at starte i april 2024, lige før Google I/O. Igen er Android 15 Beta ikke komplet software, mange af hovedfunktionerne i Android 15 vil ikke være inkluderet, men det giver normalt adgang til nogle af de nye indstillinger og designændringer. Du kan forvente, at der vil blive sagt meget om Android 15 i de kommende måneder indtil endelig frigivelse - som måske ikke vil være før oktober 2024 sammen med Pixel 9.


LÆS OGSÅ: 

Et kig på iOS 17.4 Beta 2

Google Pixel 8 Pro - Anmeldelse

OnePlus 12 - Anmeldelse

OnePlus Open - Anmeldelse

Vores partnere