Google Pixel 4a benchmarks og design lækket

google pixel 4a front
Google Pixel 4a leaks kommer efterhånden som perler på en snor. Det seneste leak antyder telefonens performance, og i samme omgang bekræfter nøglespecifikationer - herunder et meget omdiskuteret punch-hole notch.


En nyligt opdaget benchmark (via Notebookcheck) og et Twitter-indlæg fra en person hos Google (via 9to5Google) er de to kilder til, hvad vi ser på i dette leak. 

Geekbench 4 resultaterne kobles på en telefon kaldet ”Sunfish”, et velkendt kodeord for Pixel 4a, der opnår en score på 2.529 i single core mode og 6.366 i multicore. En score på linje med telefoner, der bruger den samme Snapdragon 730-chip, såsom 2019's Xiaomi Mi 9T.

y3h6jLotpZkCLHtRp3qCv8-650-80.jpg.webp

(Image credit: Concept Creator/LetsGoDigital)


Benchmark-dataene viser os også nogle specifikationer, som vi allerede har set omtale af tidligere, såsom 6 GB RAM, 64 GB lagerplads og en 5,81 tommer OLED skærm.

Det andet leak kommer via et Twitter-indlæg, der består af et skærmbillede af Googles senior VP for hardware, Rick Osterlohs, nylige FitBit-præstation. Her indikerer et par detaljer, at han bruger en Pixel 4a.

google pixel 4a leak.JPG

Statuslinjen øverst har et stort tomt rum i venstre side, men ikonernes design peger stadig på, at det er en Pixel-telefon. Da Pixel 4 og alle andre Pixels enten har brugt notch eller rammer til at huse deres selfie-kameraer, ser det ud til, at Osterloh tog dette skærmbillede på en pre-release Pixel 4a. Størrelsen matcher også, da Twitter-billedet er det samme billedformat som det rygtede display til Pixel 4a.

RFHh6MerkDhvnJTCdCaGh5-650-80.jpg.webp

(Image credit: Pigtou og xleaks)

Lanceringen af Pixel 4a formodes er 22. maj, omkring det tidspunkt, hvor Google normalt ville have afholdt sin I / O-udviklerkonference.