Her er prisen på OnePlus 8

OnePlus 8 pris
OnePlus var oprindeligt startet som et firma, der producerede og solgte budgetvenlige smartphones. I årenes løb er virksomheden imidlertid langsomt begyndt at hæve priserne på sine enheder, og det ser ud til, at den kommende OnePlus 8 serie ikke vil være anderledes, i det mindste ifølge seneste leak fra rygtebørsen.


I et indlæg af WinFuture.de er de påståede priser på OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro måske blevet afsløret. Hvis du håbede på, at de nye OnePlus 8 modeller ville være billigere end deres forgængere, bliver du tilsyneladende skuffet.

I henhold til de lækkede priser ser det ud til, at entry-level OnePlus 8 modellen vil blive prissat et sted mellem € 719 - € 729. Denne model tilbyder 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Når man bevæger sig opad, finder vi en 12 GB RAM og 256 GB OnePlus 8, der prissættes mellem € 819 - € 829. Derefter kommer OnePlus 8 Pro, hvor 8 GB RAM og 128 GB lagermodel vil prissættes mellem € 919 - € 929, mens 12 GB RAM og 256 GB lager vil prissættes til € 1.009 - € 1.019.

Der officielle priser for OnePlus 8 serien er stadig ikke officielt udmeldt, men i betragtning af deres priser i euro, er der ikke længere tale om noget man kan kategorisere som budgetvenlige smartphones.

OnePlus_8_lancering_den_14_april.jpg

Som altid, anbefaler vi du tager rygter med et forbehold. Flere informationer forventes i næste uge, da OnePlus forventes at blive offentliggjort den 14. april.

Relaterede artikler:

OnePlus 8 Pro vs OnePlus 8: Her er forskellen

Nye farver lækket til OnePlus 8