iPhone 12 lanceringsdatoen lækket

apple-iphone
Apples nye iPhone 12 byder muligvis ikke på spændende opgraderinger. Twitter brugeren LeaksApplePro er kilden til disse seneste informationer (via Wccftech). Der har tidligere været rygter om, at keynoten var under produktion for ud for det digitale event, så det er ikke umuligt, at detaljer om præsentationen har fundet vej til leakere.

LeaksApplePro har afsløret datoerne for begivenheden: enten den 13. eller den 14. oktober, hvor Apple annoncerede datoen lydende på 1. oktober. Dette bekræfter ældre rygter om, at Apple forsinkede sin keynote på grund af forsyningsproblemer i fremstillingen af iPhone 12.

leaks iphone12.JPG

IPhone 12-delen af dette nye leak lyder bestemt ikke spændende, da LeaksApplePro omtaler iPhone 12 som "same iPhones" som får os til at undre os over, om designet er anderledes, eller der er tale om ny vin på gamle flasker. LeaksApplePro nævner også et par af de rygter, vi har hørt før, inklusiv det nye A14 Bionic-chipset (som vil være 5G ready), mere RAM og bedre kameraer. De forbedrede kameraer kan henvise til den nye LiDAR-dybdesensor på iPhone 12 Pro modellerne, men der skulle også være andre forbedringer at finde.

Af andre produkter vi har i udsigt omhandler Apple Watch 6, nye Mac-computere og en ny iPad. LeaksApplePro specificerer ikke, hvad der er nyt i Apple Watch, kun at det er en "shitty-upgrade." Vi ved fra tidligere leaks, at enheden får et potentielt nyt design.

 

Source & Image credit:

LeaksApplePro