iPhone 12 sælges uden oplader og EarPods

iPhone 12 uden lader og EarPods
Lad os starte med at slå fast, at vi endnu ikke har set officielle informationer som bekræfter, at iPhone 12 ryger i handlen uden medfølgende oplader eller EarPods. Kilden er i denne gang MacRumors.

Apples iPhone 12 serie af smartphones forventes i september eller oktober, og nu er nye informationer dukket op, som denne gang omhandler tilbehør til iPhone 12.

Ifølge en nylig rapport fra Apple-analytiker Ming-Chi Kuo, vil Apple ikke bundle deres EarPods i år, og de vil heller ikke inkludere en strømadapter til opladning af iPhone 12.

Apple frigiver i stedet en 20W strømadapter som ekstraudstyr til de nye iPhones, og de vil stoppe produktionen af deres 5W og 18W opladere, der tidligere var inkluderet i enheder.

Årsagen til dette ifølge Ming-Chi Kuo er, at produktionsomkostningerne for dette års iPhones stiger på grund af 5G. Apple vil denne vej holde priserne nede sammenlignet med iPhone 11, så at reducere omkostninger er en mulighed for at opretholde deres overskud.

Apple vil tilsyneladende inkludere et Lightning til USB-C-kabel i kassen med dette års iPhone 12 model, dette vil tilsyneladende være det eneste tilbehør i kassen. En anden mulig fordel ved dette skifte er, at det også kan hjælpe Apple med at øge salget af sine AirPods og AirPods Pro hovedtelefoner og også generere nye indtægter med lancering af sin nye 20W oplader.

I år får iPhone 12 nyt design, og der vil være fire modeller i serien, en 5,4 tommer og 6,1 tommer iPhone 12, plus en 6,1 tommer og 6,7 tommer 12 Pro og 12 Pro Max.

Vi forventer, at de nye iPhones vil frigives et stykke inde i september eller oktober.


Source & Image credit:

MacRumors