Samsung dropper topmodel Galaxy Note serie i 2021

delay 2021 Samsung shortage note galaxy chief Mobile chip
Det er ikke kun Nvidia og AMD, som har problemer med levering af grafikkort. Rygterne går på at Samsung har problemer med at levere nok chip til telefonerne, og derfor vil vi måske ikke få lov til at se en ny Galaxy Note i 2021.

Samsung har nu også ramt en mur, hvor de ikke har mulighed for at spytte nye smartphones ud til markedet. Rygterne lyder nu på at vi ikke skal forvente at se en ny Galaxy Note i 2021, som desværre er et resultat af problemerne omkring levering af chips til topmodellen.

Koh Dong-jin som er Samsungs mobil chef har udtalt sig til et årligt aktionærmøde, omkring problemet på udbud og efterspørgsel.

 “There’s a serious imbalance in supply and demand of chips in the IT sector globally,” said Koh, who oversees the company’s IT and mobile divisions. “Despite the difficult environment, our business leaders are meeting partners overseas to solve these problems. It’s hard to say the shortage issue has been solved 100%.”

Det kan være en klog beslutning fra Samsung, hvis de vælger at udskyde udgivelsen af en kommende Note, hvis det betyder at vi ikke skal opleve en mangel på produktet. 

Der er ingen meldinger om dette problem, vil have betydning for andre planlagte udgivelser fra Samsung i 2021. 


Credit: Bloomberg

Vores partnere