Verdens første telefon med Snapdragon 870 5G SoC

motorola-edge-S
Motorola Edge S bliver verdens første smartphone Snapdragon 870 5G SoC. I sidste uge annoncerede Qualcomm Snapdragon 870 chipsettet, som er en opdatering af Snapdragon 865+. Og nu har Motorola lanceret verdens første smartphone, Motorola Edge S, der drives af dette spritnye 5G chipsæt.

Udover at være First mover, inkluderer Motorola Edge S også en 90Hz skærm, en quad-kamera konfiguration og en virkelig attraktiv pris.

 

Motorola Edge S specifikationer

Motorola Edge S har et gradient bagpanel, der fås i blå (Emerald Light) og hvide (Snow and Mist) farvevarianter. Bagsiden består af føromtalte quad-kamera konfiguration, et dual kamera punch-hole foran og en sidemonteret fingeraftrykssensor. Denne sensor fungerer også som tænd / sluk-knappen. Kameraerne på forsiden huset et 16MP primært kamera og et 8MP ultrawide objektiv med en 100 graders FOV.

motorola-edge-S-lanceret.jpg

Under den smukke overflade gemmer sig det nyligt lancerede Snapdragon 870 chipsæt. Dette er kombineret med op til 8 GB LPPDDR5 RAM og op til 256 GB UFS 3.1 lager. Enheden kører Android 11 og understøtter et Samsung DeX-lignende desktop-mode via et ekstra tilbehør. Enheden understøtter dual-mode 5G (SA / NSA), Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, et 3,5 mm hovedtelefonstik og en USB-C-port til opladning.

Motorola Edge S har et firkantet firkant-kamera-array med en LED-blitz nedenunder. Det styres af et 64MP (f / 1.7) primært kamera sammen med et 16MP ultrawide objektiv med en 121 graders FOV og en 2MP dybdesensor. Ultrawide kameraet kan også bruges til at tage makrobilleder, og der er også en TOF-sensor ombord.

moto-edge-S-kamera.jpg

Smartphonen er også udstyret med en 5.000 mAh batteripakke med 20W understøttelse af fast charging. Her holder Motorola stadig fast i sin TurboPower-hurtigopladningsteknologi.


Pris og tilgængelighed

Priserne i EU er endnu ikke omtalt, så derfor må vi forlade os på de nuværende prisindekseringer. Motorola Edge S er prissat fra CNY 1.999 for 6GB + 128GB basisvarianten. CNY 2.399 og CNY 2.799 for henholdsvis 8 GB + 128 GB og 8 GB + 256 GB.

Motorola Edge S price conversions.JPGKilde: Techradar

 

Source & Image credit:

Motorola