De bedste Antivirusprogrammer til Android: Guide

Android Antivirus guide
Antivirussoftware til smartphones er blevet big business i de senere år. Android-operativsystemet er under en stadigt stigende trussel fra malware, vira og andre uønskede programmer; kravet om at beskytte dig selv mod disse trusler er vigtigere end nogensinde. Vi har prikket seks af de mest populære ud på markedet.

Med så mange tilgængelige antivirus-apps kan det være udfordrende at bestemme kvalitetsudgivelserne fra de ineffektive af slagsen. I denne artikel sætter vi fokus på nogle af markedet bedste antivirus-apps til Android.


Avast Antivirus

I denne guide kommer vi ikke udenom Avast. Avast forbliver en af de mest populære antivirus-apps til både mobile enheder og bærbare / stationære.

Den mobile version af appen har en række værktøjer, der holder øje med sikkerheden på din enhed. De inkluderer app-låse, tyverisikringsfunktioner, adgang til en VPN, et dashboard til fortrolighedstilladelser, en junk-cleaner, et webskjold og selvfølgelig virusscanneren og fjernelsesfunktionalitet.


Ganske som vi kender det fra Avast til PC, finder du en gratis version og en betalt version af Avast. Nogle funktioner, såsom VPN, verifikation af Wi-Fi-sikkerhed, phishing-beskyttelse og VPN, er kun tilgængelige i de betalte pakker. Avast starter fra $ 60 per år.

Den gratis version gør jobbet ganske fint, men er også inkluderet medannoncer og popups; det kan virke irriterende for nogle.

Avast Antivirus scorede 6/6 for beskyttelse, performance og brugervenlighed i AV-Tests testrunde fra november 2020.

Download Avast Antivirus


Norton 360

Mange af Jer vil kunne nikke genkendende til Norton – på godt og ondt. Virksomheden dominerede antiviruslandskabet i begyndelsen af 2000'erne, men dets apps var forfærdelige ressourcekrævende, der kunne sende selv de mest potente maskiner i knæ.


Heldigvis er disse problemer nu fixed and gone, og Norton har gennem årene trimmet og optimeret, og kræver derfor endnu engang rampelys. Virksomhedens Android-antivirus-app - Norton 360 - er faktisk en af de hurtigste og mest pålidelige apps på markedet, og har fundet flere awards i sammenligningstests.

Nogle af de bedste funktioner inkluderer dark web overvågning, en app-scanner, der er pre-downloaded, Wi-Fi-sikkerhedsadvarsler og webbeskyttelse. Du får også kryptering via den medfølgende VPN, en adgangskodeadministrator, en smart firewall og 10 GB cloud backup-lager.

Den største ulempe ved Norton 360 er omkostningerne. Du kan prøve appen gratis takket være 14-dages prøveperiode, men derefter skal du betale $ 85 pr år – vel og mærke for en enkelt enhed. Fem enheder koster $ 100 om året.

Download: Norton 360


Avira Antivirus

Avira hævder at have den bedste gratis antivirusapp til Android. Det inkluderer en netværksscanner, identitetsbeskyttelse og webbeskyttelse. Du får tilmed også adgang til en gratis VPN; det er en funktion, som næsten alle antivirus-apps vælger at begrænse til deres betalte versioner.


Ud over malware-beskyttelse har Aviras gratis versionen en performance booster, et hukommelsesoptimeringsværktøj og et lageroptimeringsværktøj.

Der er også en betalt mulighed, der dækker alle dine enheder, inklusive Windows- og Mac-maskiner. Ud over de gratis funktioner får du sporing i real-time af malware, krypteret browsing, en adgangskodegenerator og computer- og mobilhastighedsoptimeringsværktøjer. Priserne starter ved $ 99 om året.

Download: Avira Antivirus


AVG

AVG er en af de store drenge i klassen over Android-virusbeskyttelse. AVG tilbyder en af de bedste gratis antivirus-apps til Android samt en betalingsversion, hvor der er skruet op for funktionerne.

AVG Android.JPG

Under motoren er der ikke mange forskelle at spotte mellem Avast og AVG. De har begge brugt den samme antivirus-engine siden Avast købte AVG tilbage i 2016.

Gratis versionen af Avasts har flere funktioner end AVG-ækvivalenten, men indeholder også mange flere annoncer. Du bliver nødt til at beslutte, om afvejningen er det værd. Funktionerne tilgængelige i den gratis version inkluderer tyverisikringsfunktionalitet, app-låse, en "kamerafælde" til telefontyve og malware-scanning.

Hvis du opgraderer til $ 4 pr. måned som betalt plan, får du også phishing-beskyttelse, en websidescanner, et netværkssikkerhedsværktøjsværktøj og beskyttelse mod ransomware. Disse hjælper alle med at holde din Android-enhed sikker.

Download: AVG


Kaspersky Mobile Antivirus

Kaspersky er en af de mest kendte antivirus-apps til Android. Sikkerhedsappen tilbydes både som gratis og som betalt version.


Den gratis version tilbyder al den grundlæggende beskyttelse, du har brug for, herunder antivirusbeskyttelse, en baggrundskontrol for vira, spyware, ransomware og trojanske heste, en ”Find min telefon” funktion og tyverisikringsværktøjer. Heldigvis inkluderer selv den gratis version ikke annoncer.

For $ 40 om året, får du også adgang til anti-phishing-funktioner, et webfilter og værktøjet til app-lås. Betalingsversionen tilføjer også realtidsdetektion af trusler, så du ikke skal tænke over en manuel scanning.

Ligesom Bitdefender og Avast scorede Kaspersky Mobile Antivirus på 6/6 på AV-Tests uafhængige analyse.

Download Kaspersky Mobile Antivirus


Bitdefender Mobile Security & Antivirus

En anden Android-antivirus-app, der scorede 6/6 hos AV-Tests, er Bitdefender Mobile Security & Antivirus.


Bitdefender Mobile Security & Antivirus er udelukkende en betalt app - der findes ingen gratis version ud over en 14-dages prøveperiode. Ifølge AV-Tests, er Bitdefender Mobile Security & Antivirus den bedst betalte løsning på markedet.

Bitdefender Mobile Security & Antivirus inkluderer tyveribeskyttelse (inklusive en geo-locator), webbeskyttelse, PIN-beskyttede apps og en smart oplåsningsfunktion til når du er på Wi-Fi-netværk, du kender. Bitdefender inkluderer også support til dit Wear OS smartwatch som en del af betalingsplanen.

Bitdefender Mobile Security & Antivirus starter fra $ 15 om året afhængigt af antallet af enheder, du har brug for at beskytte

Download Bitdefender Mobile Security & Antivirus


Lad og høre fra dig i kommentarfeltet herunder, og deltag på samme tid i vores KÆMPE GIVEAWAY via Medlem af Tweak

Medlem af Tweak logoSource & Image credit:

Av-test.org, Kaspersky, Androidfreeware

Vores partnere