Apple frigiver macOS 12 Monterey beta 2

macOS 12 Monterey beta 2
For to uger siden frigav Apple deres første beta af macOS Monterey, og nu har Apple frigovet den nye macOS 12 Monterey beta 2, der er gjort tilgængelig for devs.

MacOS 12 Monterey beta 2 er indtil videre kun frigivet til devs/udviklere, men vi forventer også, at den snart vil blive gjort tilgængelig for public betatestere.

Den anden beta af macOS Monterey bringer en række nye funktioner til Mac. Dette inkluderer den nye Universal Control-funktion, der giver dig mulighed for nemt at skifte mus og tastatur til din iPad, hvis denne er placeret tæt på din Mac.

En anden ny funktion i softwaren er Apples SharePlay-funktion, som også tilgængelig i iOS 15 til iPhone, og giver dig mulighed for at se videoer og tv-shows med dine venner via FaceTime. Funktionen kan også bruges med Apple Music til at lytte til musik med dine venner.

Der vil også være større opdateringer til mail med hensyn til privatliv plus opdateringer til Apples Safari, iCloud med den nye iCloud Relay-funktion og mange flere.

Apple forventes at frigive den endelige version af macOS Monterey i september sammen med de nye iOS 15 og iPad OS 15 softwareopdateringer. Disse skal være tilgængelige på samme tid som Apple frigiver sine nye iPhone 13 enheder.

 

Source & Image credit:

MacRumor, Apple