Vanvids kryptomining rig spottet

Cryptocurrency
Vi har set utallige udformninger af kryptomining rigs ene og alene med det formål, at hive så meget saft og kraft ud som overhovedet muligt, men denne gang er brugeren gået all-in.

Kilden er I_Leak_VN, som har spottet en kryptomining konfiguration, som indeholder en stribe af NVIDIA GeForce RTX GPU'er. Dette er i sig selv ikke skelsættende, men det er derimod måden hvorpå brugeren køler systemet med brug af custom-loop kits og tilføjelse af mineralolie for at afkøle GeForce RTX GPU'erne.

Det første system, der er afbilledet, indeholder i alt 10 NVIDIA GeForce RTX 3090 GPU'er. GeForce RTX 3090 er i øjeblikket det hurtigste grafikkort til mining af kryptokurrency, især ETH (Ethereum). GPU'en kræver også meget køling for at holde den kørende, især når du virkelig presser disse 19,5 GDDR6X-hukommelsesmoduler, 12 på hver side af printkortet.

NVIDIA-GeForce-RTX-3090-Cryptocurrency-Mining-GPU-Custom-Loop-Cooling-_2.jpg

Riggen er specialbygget til at rumme alle grafikkort.

Billederne afslører hver af de ibrugtagne NVIDIA GeForce RTX 3090 grafikkort, gør brug af, hvad det tyder på at være Bitspower vandblokke baseret på bagpladen og logoet. Hvert grafikkort er udstyret med en 280 mm radiator og har tre Super Flower Leadex Titanium 1600W PSU'er tilsluttet.

Læs også: Gamer stol 2019: Guide

Alle aluminiumsrammerne har GPU'er, der er monteret med riser kabler, der er fastgjort til et MSI B360-F PRO mining-bundkort, der giver mulighed for op til 18 GPU'er på én gang. Alle GPU'er, når de presses op i gear, leverer temperaturer under 50 ° C, som er imponerende, men også forventet i betragtning af brugen af entusiastkøling.

Billedet herunder kommer fra en gut i Vietnam. Her har brugeren inddraget 8 ASUS GeForce RTX GPU'er, som afkøles af mineralolie. Mineraloliekøling har sine egne fordele i forhold til standard væskekøling og sørger for, at alle komponenter afkøles med samme hastighed snarere end variable temperaturer på tværs af GPU, VRAM og VRM. Hele pc'en er nedsænket i kølevæsken, og vi kan også forvente lavere temperaturer, når kortene køres under kryptovaluta-mining.

NVIDIA-GeForce-RTX-3090-Cryptocurrency-Mining-GPU-Custom-Loop-Cooling-_1.jpg

I_Leak_VN.JPG

Sidste gang vi så noget lignende, var da vi spottede en RTX 3080 Ethereum mining rig, der omsatte for $20K pr månedVores partnere