Disney + rammer 95 millioner abonnenter

Disney plus logo 95 millioner abbonnenter
Disney har annonceret sine økonomiske resultater for Q1 FY21, og virksomheden afslørede i samme omgang nogle flere detaljer om sin Disney + streamingtjeneste.

Disney + har ramt en imponerende milepæl på ikke mindre end 95 millioner abonnenter (94,9 millioner for at være nøjagtige) dette er steget fra 86,8 millioner tilbage i december 2020.

Streamingtjenesten har haft en imponerende vækst siden lanceringen i november 2019, hjulpet af populære shows som Mandalorian og det enorme indholdsbibliotek, der inkluderer Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic med videre.

Det bliver interessant at se, om Disney kan opretholde denne imponerende vækst, Netflix, som er den mest populære streamingtjeneste på markedet, har over 200 millioner betalte abonnenter. Spørgsmålet er nu, om Disney kan indhente Netflix på denne front.

Apple har ikke delt nogen abonnentstal til sin Apple TV + streamingtjeneste, og vær at notere sig er, at streamingtjenesten har meget mindre indhold end sine rivaler, og området for streamingstjenester, er benhård. 

 

Source & Image credit

Disney

Vores partnere