Microsoft Teams november opdatering: Alt det nye

MS teams dec
Microsoft har afsluttet implementeringen af Microsoft Teams funktionsopdatering i november. Som du måske allerede ved, downloader Microsoft Teams desktop-klient automatisk den nye softwareopdatering, når dine Windows 10- eller macOS-enheder er forbundet til Wi-Fi-netværket. Men hvad er nyt og forbedret i Microsoft Teams seneneste store opdatering fra november 2020? Det kigger vi på i denne artikel.

I henhold til den officielle changelog og roadmap indeholder opdateringen til Microsoft Teams fra november 2020 en række nye funktioner og forbedringer.

Dette inkluderer den nye støjdæmpningsfunktion, opdateret fuldskærmsfunktionalitet, integration af afstemninger, nye tilstedeværelsesstatusindstillinger, evne til at fastgøre indlæg i en samtale og meget mere.November 2020 opdatering til Microsoft Teams

Microsoft har afsluttet implementeringen af den nye AI-baserede støjdæmpningsfunktion, der automatisk fjerner uønsket baggrundsstøj, når du deltager i et Teams-møde.

Denne funktion blev først annonceret tilbage i marts 2020, og den begyndte sin udrulning til brugerne i den første uge i november. Opdateringen introducerer nye muligheder for at tilpasse støjdæmpningen.

Microsoft Teams november 2020 pådatering støjreduktion.JPGSource: Microsoft

Den nye mulighed inkluderer “High” undertrykkelsestilstand, der bruger neurale netværk til at analysere lyden omkring dig og eliminere uvelkommen støj under dine Teams-møder. Det fungerer bedst, når desktop-klienten er i stand til korrekt at adskille menneskelige talesignaler fra anden støj.

For at aktivere den nye funktionalitet i Teams skal du gå til Indstillinger/Settings > Enheder/Devices og scrolle ned indtil du støder på den nye støjdæmpningssektion/noise suppression sektion.

Afstemning integration / Polls

Afstemningsintegration eller Polls inden for Microsoft Teams har eksisteret i et stykke tid nu, men det er blevet optimeret i november-opdateringen. Microsoft Teams giver nu brugere mulighed for hurtigt at oprette draft polls før et møde, og arrangører / præsentation kan se svaret under selve Teams-mødet.

Microsoft Teams polls afstemninger.JPG

Source: Microsoft

Derudover, når en afstemning går live, udsender Teams automatisk en pop op-alarm til deltagerne, så de er i stand til at give deres mening til udtryk i realtid.


Fuldskærmstilstand

Microsoft Teams giver nu brugerne mulighed for fuldskærmstilstand i Teams efter november opdateringen. Hvis du bruger den nyeste desktopklient, vil du se muligheden "Fuld skærm" i menuen Flere handlinger. 

I den nye og forbedrede fuldskærmstilstand bruger mødevinduet hele skærmen og skjuler Teams 'titellinje og Windows 10's proceslinje.


Oversættelse

Teams-appen har også modtaget understøttelse af funktionen til integreret beskedoversættelse. Dette giver dig mulighed for at oversætte individuelle indlæg i Teams-kanaler og chat.


Tilstedeværelsesstatus

Du kan nu indstille varighed for hver status i tilstedeværelsesmenuen. For eksempel kan du nu indstille "Forstyr ikke" status for en bestemt tidsperiode, såsom en time, to timer eller mere end en uge.

Denne nye tilstedeværelsesstatusfunktion er til de brugere, der foretrækker at tage korte pauser i arbejdstiden eller til at hjælpe dem, der ikke vil irriteres over unødvendige beskeder fra kolleger.

Opkaldsfunktioner og forbedring af performance i Teams

Microsoft lancerer den nye Call Merge-funktion i udvalgte regioner. Opkaldsfletning giver brugerne mulighed for at flette deres Teams-opkald til et andet opkald eller gruppeopkald.

November-opdatering til Teams leveres også med forbedringer af ydeevnen til desktop-klienten såvel som offline-tilstand.

Tidligere på ugen meddelte Microsoft, at de arbejder på en anden fantastisk funktion til dem med langsom eller begrænset internetforbindelse.