Amnesia: Rebirth - Horror til efterårsmørket

amnesia-rebirth-trailer
Det næste spil i den stemningsfulde og hårrejsende Amnesia serie lander den 20. oktober og vi har fået et lille nyt kig på spillet i den seneste trailer.

Nogen af de mest stemningsfulde spil, som jeg har spillet i horrorgenren, har været spillene i Amnesia serien. Det seneste spil i den serie Amnesia: Rebirth lander om en lille uge, den 20. oktober. 

Op til frigivelsen af spillet har vi fået et par trailere, og der er nu kommet en mere. Spillet ser ud til at følge den samme stil og stemning, som de tidligere spil. Det er i det nye spil sat i en ørken setting i Algeriet. Der er ikke mange detaljer om handlingen ud over, at den er sat i 30’erne og tilsyneladende starter med en flystyrt. 


En af de ting som adskiller Amnesia spillene fra mange andre horror spil, som for eksempel Resident Evil er, at man som helt faktisk har ret begrænsede muligheder. Man er ikke den typiske spilhelt med et arsenal af våben. Ofte har man ingen anden mulighed end at løbe og gemme sig, hvis man kommer i kontakt med den ondskab, der findes i spillet i form af monstre eller andet. 

Det giver et helt andet gameplay loop og det virker rigtigt godt til at opbygge en god presset stemning. 


I Amnesia: Rebirth ser Frictional Games ud til at følge den samme opskrift. Hvis man ser på de trailere der er kommet ud fra spillet indtil nu, så er der meget fokus på stemning og puzzles, naturligvis alt sammen med et tungt overnaturligt horror element. 

Der er tidligere udgivet en gameplay trailer, som giver et lille kig på hvad vi kan forvente os af Amnesia: Rebirth. Det ser umiddelbart ud til det perfekte spil, nu hvor efterårsmørket er begyndt at sænke sig over os.

Spillet lander som sagt den 20. oktober til PC og PlayStation 4.