Nyt Black Panther spil under udvikling

Black Panther Games
EA har officielt meldt ud, at et third-person single-player Black Panther spil er under udvikling i tæt samarbejde med MArvel.

Rygterne omkring et Black Panther spil har været ude før, men nu har EA endeligt officielt bekræftet rygterne. Det nye spil, som endnu ikke har en titel, er under udvikling hos et "helt nyt" studie, Cliffhanger Games. 

Selv om det er et nyt udvikler studie, grundlagt i 2021, så har det dog erfarne kræfter med på holdet allerede. I spidsen for holdet står Kevin Stephens, som tidligere har været med til at udvikle Shadow of Mordor hos Monolith Productions.

Sammen med Stephens er der på holdet også andre, som har været med til at lave andre AAA titler, som God of War, Call of Duty og Halo Infinite. 

We’re dedicated to delivering fans a definitive and authentic Black Panther experience, giving them more agency and control over their narrative than they have ever experienced in a story-driven video game. Wakanda is a rich Super Hero sandbox, and our mission is to develop an epic world for players who love Black Panther and want to explore the world of Wakanda as much as we do."

- Kevin Stephens

Black Panther - Marvel Avengers.jpg

For at sikre at spillet er tro mod den vision af Wakanda vi kender, arbejder Cliffhanger Studios tæt sammen med Marvel. Stephens har blandt andet udtalt, at holdet ønsker at give spillerne oplevelsen af at være titlen som Black Panther værdig. Det skal ske gennem et historie drevet single player spil. 

Det er stadig meget begrænset, hvad vi har af detaljer om spillet, men baseret på den info vi har er intentionerne som ikke andet rigtigt gode. 

Det kommende spil fra Cliffhanger er dog ikke det eneste Black Panther spil, som vi kan se frem til. For næsten et år siden annoncerede Marvel Games og Skydance New Media at de, med Amy Hennig i front, arbejde på et spil med Black Panther og Captain America sat under anden verdenskrig. Vores partnere