Crash Bandicoot på vej til Android og iOS

On The Run
Runner games er elsket af mange for deres simple fremgangsmåde. Dog blive rdette spil-format ofte ensformigt, eftersom der ikke er noget ”end-game” indbygget i disse spil. Det betyder, at spillere i det væsentlige fortsætter med at spille, indtil de keder sig og opnår så høj en score det er muligt, og det er noget, Crash Bandicoot: On The Run håber at kunne tackle.

Baseret på Crash Bandicoot-franchisen, vil On The Run være et nyt spil udviklet af King (bedst kendt for Candy Crush-serien), der bringer Crash Bandicoot til mobilen. Gameplayet til On The Run er stort set det samme, som man kunne forvente af et runner-spil, hvor spillerne skal bevæge sig til venstre eller højre for at undgå forhindringer.

Ifølge udviklerne planlægger de imidlertid at introducere flere udfordringer, såsom bosser, som burde hjælpe med at ryste gameplayet lidt op. Der vil også være brugerdefinerede skins (som vi forestiller os er låst bag mikrotransaktioner), såvel som forskellige niveauer fra Crash Bandicoot-franchisen, som spillere måske er bekendt med.

Spillet er endnu ikke ude, men det er planlagt til både iOS og Android. Spillere, der er interesseret i at tjekke det ud, kan forhåndsregistrere deres interesse på hjemmesiden, hvor de får et eksklusiv Blue Hyena-skin ved spillets lancering.