Cyberpunk 2077 fjernet fra PlayStation Store

Fjernes fra PlsyStation Store Cyberpunk 2077 dec 18
Sony Interactive Entertainment har besluttet at fjerne Cyberpunk 2077 fra PlayStation Store.

Den seneste uge har været en meget travl og nervøs tid i CD Projekt Red hovedkvarter. Spiludvikleren besluttede at frigive sit spil på flere platforme på samme tid, en beslutning, der havde uforudsete konsekvenser. Som det viste sig, misbrugte virksomheden kundernes tillid, der ventede ivrigt på en ny oplevelse inden for next-gen open-world spiluniverset, kun for at modtage et spil fyldt med bugs eller ufærdige og uoptimeret til sidste generations konsoller.

CD Projekt Red har meddelt, at utilfredse kunder kan bede om refusion fra den butik, hvor spillet er købt. En returproces der fungerer langt mere glidende med digitale køb sammenlignet med fysiske kopier. Faktum er bare, at fysiske kopier også har en returpolitik, afhængigt af hvor spillet er købt. Beklageligt oplevede mange kunde en afvisning på kravet om refusion.

Cyberpunk-2077-PlayStation-1200x443.png

Sony-erklæring om Cyberpunk 2077-refusionerSociale medier fløde næsten over med beskeder fra folk, der blev nægtet refusion. Dette passede ikke overens med CDPR-udsagnet, der mente, at processen skulle være ubesværet.

Cyberpunk-2077-PlayStation-1200x675.jpg

CD Projekt Red erklæring om Cyberpunk 2077 fjernes fra PS Store

I dag frigav udvikleren en erklæring om, at både udvikleren og Sony indvilligede i at suspendere salget af spillet via PlayStation Store. Spillet vender sandsynligvis tilbage, når alle større fejl er fjernet. Imidlertid ved ingen, inklusive CDPR, hvornår det vil ske.


Læs også:

Cyberpunk 2077 kan spilles på en Ryzen 5 4500U GPU

Cyberpunk 2077 kan udløse epilepsi anfald

Cyberpunk 2077: VåbenguideSource & Image credit:

Cyberpunk 2077, Sony