Microsoft arbejder på Xbox Streaming Stick

Microsoft vil integrere xbox i tv
Problemet med konsoller er, at det ofte koster et dybt dyk ned i lommeulden. For mange vil det være et ”enten-eller” valg og ikke både Xbox og PS5. Så nogle konsoller ender normalt med at klare sig bedre end andre.

For at hjælpe med at øge deres markedsandel i konsolkrigen, er Microsoft kommet med en unik løsning, der integrerer Xbox-oplevelsen i selve tv'et.

Microsoft har meddelt, at de arbejder med tv-producenter for at hjælpe med at integrere Xbox-oplevelsen i smarte tv'er. Dette betyder, at der ikke kræves yderligere hardware for brugeren undtagen en controller og en nogenlunde habil internetforbindelse.

Læs også: Windows 10 afviklet på en grafisk lommeregner

Microsoft integrerer faktisk ikke Xbox-hardwaren i tv'et, men de sigter mod at sikre, at deres Xbox Game Pass-tjeneste kan afspilles på disse tv'er. Microsoft teasede for deres planer tilbage i 2020, men nu ser det ud til, at dette er officielt bekræftet. Vi ved endnu ikke, hvilke producenter der samarbejde med Microsoft.

Virksomheden har tidligere bekræftet, at de ikke tjener noget på Xbox-konsoller. Fortjenesten er at finde på de spil og tjenester, de sælger, så ved at eliminere behovet for hardware kan dette faktisk ende med at gøre tingene rentable, og i samme omgang trække flere gamere mod Xbox-platformen.


Source: Microsoft