Ny PlayStation hardware og spil trailere

Sony PlayStation Showcase ny hardware
Sony har netop afholdt deres PlayStation Showcase, hvor der var nyt på både hardware og naturligvis også spil.

Hvis vi starter på hardware fronten, så har Sony nu løftet sløret for deres bud på håndholdt gaming. Mange havde måske håbet på en Sony PlayStation enhed, som kunne tage kampen op med enheder, som Nintendo Switch eller Steamdeck. 

Her må vi dog desværre skuffe, for det er ikke tilfældet. Enheden, som indtil videre bærer navnet Project Q, er i stedet et WiFi streaming device, der trækker på spil via Remote Play. Det er altså spil, som skal være installeret på din PlayStation 5. 

Det betyder, at det er en enhed, du kan bruge mens du er hjemme, hvilket unægteligt begrænser anvendelsesmulighederne meget. 


Project Q kommer med en 8" HD skærm klemt inde mellem to halvdele af en DualSense controller. Sony fortalte ikke noget om den interne hardware, men da der udelukkende er tale om en streaming enhed, uden mulighed for lokalt spil, så ender det i sidste ende nok ikke med at spille den store rolle. 

Efter den meget korte præsentation af Project Q løftede Sony også sløret for deres første True Wireless Earbuds. De kan bruges sammen med dine Sony enheder og smartphone samt PC. 

Sony PlayStation Showcase Project Q.jpg

Fælles for den nye hardware afsløringer var den meget begrænsede mængde information. Sony lovede dog, at der snart ville komme mere information på begge enheder. 


Spider-Man 2

På spilsiden kom der, helt som forventet, også en del nye informationer og trailers. Det største her var helt sikkert et 12 minutter langt kig på det kommende Spider-Man 2 spil. Traileren var en blanding af Cinematics og gameplay. 

Vi fik en masse lækkert gameplay at se, hvor både Peter Parker og Miles Morales kom i spil. Der var blandt andet et kig på Peter i en symbiote version, som giver et hav af nye muligheder i kamp. 


Vi kunne også se, hvordan man i spillet flydende skifter mellem Peter og Miles på den samme mission. 

Hvis traileren repræsenterer resten af spillet, kan vi se frem til en action fyldt rutschebanetur. 

Spider-Man 2 kommer ud til efteråret til PlayStation 5


Metal Gear Solid 3 Snake Eater Remake

Et andet stort spil som dukkede op var Metal Gear Solid 3 Snake Eater Remake. Det har længe været ventet af fans af serien, og vi fik altså nu en reveal trailer Den så imponerende ud, men da der ikke var tale om gameplay, kan vi selvfølgelig ikke rigtigt bruge den som nogen indikation på, hvordan spillet ender med at se ud. 


Der loves dog imponerende ny grafik, hvilket også var at forvente af et next gen remake. Selv om Metal Gear Solid Snake Eater Remake blev annonceret til Sonys event, så er der ikke tale om en eksklusiv titel. Spillet vil også være at finde på Xbox og PC. 


Alan Wake 2

Endnu et spil som vi fik lidt flere detaljer på var Alan Wake 2. Her fik vi en ny gameplay trailer, sammen med en udgivelsesdato. Der er rigtigt gode horror vibes over den nye trailer, og vi kan se frem til at nyde spillet på både PlayStation, Xbox og PC den 17. oktober.Assasin’s Creed Mirage

På trods af at Ubisoft også selv har et event lige om hjørnet, så vi på PlayStation Showcase også nye detaljer om Assasin’s Creed Mirage, med en kort gameplay trailer. Samtidigt vil vi også en udgivelsesdato. Det bliver endnu et spil vi kan se frem til når efterårsmørket sænker sig over os. Spillet lander efter planen den 14. oktober. 


Der var naturligvis meget mere på Sonys PlayStation Showcase og I kan se hele eventet på YouTube hvis I vil have alle detaljer med. 
Vores partnere