Rygte: Fortnite vender retur til iPhones og iPads

Geforce Now chromebooks
Seneste nyt fra Fortnite-fronten omhandler spillet meget vel snart kunne se en tilbagevenden til iPhones og iPads via Nvidia GeForce Now.

Fortnite, det vildt populære Battle Royale-spil, har været ude af drift på iOS lige siden balladen brød ud mellem Apple og Epic Games tidligere på året. Nu tyder meget på, at iPhone- og iPad-ejere muligvis får adgang igen gennem en ny løsning takket være NVIDIA’s cloud-gamingplatform, GeForce Now.

Tjenesten begyndte oprindeligt at rulle ud til alle brugere på Windows, Mac og Android i februar sidste år efter ugers beta-testning.

Ifølge BBC siges det, at den San Diego-baserede chip-gigant er klar til at introducere spillet til GeForce Now i de kommende uger, hvilket gør det muligt for iPhone- og iPad-brugere at spille ved hjælp af en hvilken som helst standard mobil webbrowser, som for eksempel Safari. Virksomheden har endnu ikke omtalt nogen officiel tidsramme for lanceringen, men rapporten hævder, at det muligvis kan ske inden vinterferien.

Det er værd at bemærke, at NVIDIA tidligere havde afsløret, at virksomheden forsøger at tilbyde GeForce Now til både desktops og mobile platforme, hvilket gør det muligt for brugerne at få adgang til tjenesten ved hjælp af enhver WebRTC-kompatibel browser på enhver platform. Mens funktionen oprindeligt var beregnet til Chromebooks, vil den nu tilsyneladende også hjælpe Fortnite-fans med at spille spillet på iPhones og iPads.

Apple fjernede Fortnite fra App Store, efter at Epic introducerede en ny betalingsmulighed i spillet for at spare 30% provision, som Apple opkræver for hver transaktion, der udføres gennem sin platform. Apple lukkede senere Epics udviklerkonti på Mac og iOS og fjernede alle sine andre spil fra App Store.

 


Source & Image credit:

NVIDIA