Sådan aktiverer du Push to Talk på Steam

steam logo
Når du er aktiv i stemmechat med venner på Steam, kan din mikrofon samle uønsket baggrundsstøj op, som kan ødelægge den samlede oplevelse. Her kan push-to-talk funktionen, kommer ind som en god løsning på problemer, til at slå lyden fra mikrofonen, indtil du er klar til at tale. Vi løber i denne artikel gennem den simple funktion i at aktivere Push to Talk på Steam.


Mens push-to-talk indstillingen tidligere var placeret under Steam Settings-menuen, har den fundet et nyt hjem i menuen Friends List Settings. For at få adgang til denne menu skal du starte Steam-appen på din computer og derefter åbne din venneliste ved at klikke på ikonet "Venner & Chat" nederst til højre i Steam-appen.

aktivering af push to talk i steam.png

I vinduet "Venner & chat" skal du klikke på Tandhjulet for at åbne menuen Indstillinger for venneliste.

Vælg fanen "Stemme", og rul ned til afsnittet "Stemmetransmissions Type". Klik på “Push-to-Talk”. Du kan derefter tildele en genvejstast for at aktivere din mikrofon. Vi anbefaler at bruge tilde (~) -tasten som din push-to-talk-knap, da den er let tilgængelig under spil og sjældent forstyrrer selve spillet.

stemmetransmission type push to talk steam.JPG

Du kan også skifte mulighed for at få en kort lydafspilning, når du trykker på og slipper den valgte tast.

Når du er færdig, kan du lukke vinduet og spille uden den irriterende baggrundsstøj. Du kan altid vende tilbage til denne menu for at justere yderligere lydindstillinger for at forbedre din stemme, f.eks. ekko-annullering, støjdæmpning og automatisk kontrol af lydstyrke / forstærkning (som alle er aktiveret som standard).


Source & Image credit:

Steam