Vildt PS5 design vist frem

PS fan design
Mens vi venter på, at Sony viser os, hvordan PS5-konsollen ser ud, spilder passioneret fans ikke ventetiden på at trille tommelfingre. Utallige PS5 fans-designs er løbende dukket op, men dette design, er bestemt det mest fantasifulde, vi har set indtil videre.


Designet stammer fra YouTube kanalen for de franske PlayStation-entusiaster, VRPlayer (via Notebookcheck), der står bag nedenstående trailer.

Source: VR4Player.fr

Den mest bemærkelsesværdige forskel mellem dette design og de andre, vi har set, er uden tvivl den overordnede form. Mens de fleste PS5 koncepter bærer præg af noget, der ligner et rektangel, har denne version af Sonys nye konsol form af en archway keystone - eller som en Reddit bruger udtrykker det, en ”taco”

fMasKUBczPJiNLXzCnacjk-650-80.png.webp

Source: VR4Player.fr

Ved hjælp af et hvidt design med sorte accenter og blå LED-belysning (som den DualSense-controller, vi allerede har set), har dette design også controllersymbolerne ætset ind i kabinettet, som rommer PS5 konsollens indmad.

Ved at fjerne centralpanelet i dette PS5 fan-remake PS5, kommer ventilatoren til syne - oplyst med mere blå LED. Hvilket formål dette tjener er uklart, men inkluderingen af belysningen ser ud til at indikere, at designeren har til hensigt, at blæseren skal ses.

BUomsUzCCntFrQXW34B2gm-650-80.png.webp

(Image credit: VRPlayer.fr)

Dette koncept forestiller sig også redesignet PSVR-gear, inklusiv både headset og controllere. Det rygtes, at vi får en ny generation af Sonys virtual reality system sammen med PS5.

YFKQP5LfdtFFzjU8jVqfaj-650-80.png.webp

(Image credit: VRPlayer.fr)

Hvis du ikke fristet af det hovedsageligt hvide design, tilbyder VR4Player også samme koncept i sort og en Spider-Man rød version. Sony har tidligere haft spilspecifikke reskins af sine konsoller, og da vi ivrigt ser frem til et nyt Spider-Man-spil på den næste generation af PS5, ville dette sandsynligvis være en populær mulighed.

fMasKUBczPJiNLXzCnacjk-650-80.png.webp
(Image credit: VRPlayer.fr)


Relaterede artikler:

Sony PlayStation 5: Her er alt hvad vi ved om PS5


Source & Image credit:

VRPlayer.fr