Brug for at låne penge?

scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash (1)
Står du pludselig med håret i postkassen og en uventet stor regning, der skal betales? Eller er computeren, køleskabet eller bilen pludselig brudt sammen?

Og du har pludselig brug for ekstra penge til at dække udgifter, som du ikke lige havde forudset. Så kender du som de fleste sikkert også til bekymringen om, hvordan og hvor du skal finde pengene henne. Du forudser måske allerede, at foran dig ligger et kæmpe arbejde med at finde ud af, hvilken bank du skal kontakte. Dels for overhovedet at kunne låne penge, men selvfølgelig også for at finde den bank, som giver dig de mest fordelagtige betingelser. Fortvivl ikke. Her får du nemlig et smart tip til, hvordan du hurtigt og nemt kan få et overblik over lånemarkedet. Lån penge til dine behov ved at sammenligne lån fra en lang række banker hos LendMe.

Lån penge online

Tidligere skulle man som låneansøger ud på en længere søgen på et svært gennemskueligt og komplekst marked. Opsøge forskellige banker og udfylde ansøgning efter  ansøgning for potentielt at kunne låne penge. En lang og bøvlet proces. Hos LendMe, som er Danmarks største sammenligningstjeneste for personlige lån, er processen nem og hurtig. Konceptet er ret enkelt, og du kender det måske allerede fra andre brancher, som når du f.eks skal finde den billigste flybillet eller håndværker, så bruger du Momondo eller 3byggetilbud. LendMe gør det samme med lån, og sparer dig for at skulle søge hos hver enkelt bank, så du nemt kan sammenligne vilkår og priser fra forskellige banker. Du udfylder en ansøgning på fem minutter, og indenfor en time har du svar fra op til 15 forskellige banker.


Tilbuddene bliver opstillet på en overskuelig måde, så du ikke behøver en økonomisk uddannelse for at se, hvilket lån der er bedst. Du sparer både en masse penge ved at sammenligne banker, men du sparer også tid, som du kan bruge på det, du har lyst til.

Hvordan ansøger jeg om lån?

For at ansøge om et lån gennem LendMe skal du starte med at udfylde en låneansøgning på hjemmesiden lendme.dk. Du kan bruge deres låneberegner til at blive klogere på, hvor meget det koster at låne. Online banker har normalt en meget konkurrencedygtig rente, da de er specialiseret i udlån, og ikke har udgifter til fysiske filialer. Det tager få minutter at udfylde ansøgningen, og så snart du skriver under med NemID, sendes ansøgning afsted til bankerne på samme tid. Det tager typisk en time, fra du har lavet en ansøgning til alle bankerne har svaret. 


Du får herefter tilbud fra bankerne via en oversigt, hvor du kan se alle bankernes tilbud og sammenligne priser og vilkår. Herefter vælger du blot det lån, som du ønsker. Banken klarer herfra resten og du har pengene indenfor et par dage. Brug LendMe, når du ønsker at låne penge, da du slipper for en masse unødvendigt besvær og samtidig får det bedste lån. 

Vores partnere