Derfor skal du vælge en byg selv PC

To computere
Næsten alle unge og voksne har en computer. Det kan være en bærbar computer, men det kan også være en stationær. Mange unge bruger deres computer til at spille på, hvor mange voksne arbejder fra deres computer af. Grundene kan være mange, til at ens computer er vigtig for en.

Det skal du overveje, når du skal have ny computer

Når ens computer skal til at skiftes ud, så er der flere ting, som man skal overveje. Man skal blandt andet overveje, om det skal være en bærbar eller en stationær computer. Hvis man arbejder meget fra computeren, og man godt kan lide, at man kan sidde i sofaen, eller man kan lide at tage den med på biblioteket for at arbejde, så er det en bærbar, man skal vælge. Hvis det er for at spille, og man sidder mest nede på værelset, og man ikke har det store behov for at kunne tage den med rundt, så kan det være en god ide med en stationær computer.

Byg din helt egen computer fra bunden af

Hvis man vælger, at man gerne vil have en stationær computer, skal man overveje, om man vil bygge den selv. En byg selv PC er meget populær, da man selv kan vælge hvilket grafikkort, der skal være i den, og hvad slags bundkort, der skal være. Hvis man vil spille nogle bestemte spil, så kræver det, at grafikkortet kan trække det. Ved at bygge sin egen PC, kan man selv vælge hvilket grafikkort, der skal være i. Derudover bliver det også meget nemmere at personliggøre computerens udseende.

En bedre computer til billigere penge

Ved at man vælger at bygge sin egen computer, så kan man få en meget bedre computer for billige penge, fremfor hvis man valgte en bærbar computer. For at få en god gamer bærbar, skal man ofte betale mange penge. Men hvis man selv bygger den, så kan man få en god stationær computer til det halve. Endnu en fordel ved at vælge en stationær computer er, at når det er tid til, at fx grafikkortet skal udskiftes, så kan man vælge at udskifte det selv og sætte et nyt i. Ved en bærbarskifter man ikke grafikkortet ud med et nyt. Hvis ens bærbar er begyndt at blive langsom, vælger man ofte at udskifte computeren, da den ikke kan opgraderes. Man kan godt opgradere rammene og harddisken, men grafikkortet kan ikke opgraderes. Så der er flere fordele ved at vælge en bygge sin egen computer i stedet for.Vores partnere