Disse magnetiske hjemmegadgets kan du få i 2023

kobu-agency-qj15uNotnH0-unsplash

2023 bliver et spændende år, når det kommer til gadgets til hjemmet. Hvis du ønsker at læse mere om disse, kan du blive klogere på https://www.datalife.dk. Her finder du tests af alle slags produkter lige fra kameraer til støvsugere og gamerstole.

Giv planterne et løft

Vidste du, at du kan få en svævende urtepotte til hjemmet? Hvis du er træt af, hvordan tyngdekraften altid får dine potter til at lave mærker i gulvet, kan du overveje denne smarte gadget til dit hjem. Med en svævende urtepotter kan du bogstaveligt talt give dine planter et løft.  


Ved hjælp af magnetisk teknologi bliver urtepotten løftet over et lille podie. Det ser ikke bare smart ud, det giver heller ikke mærker på bodet eller i vindueskarmen, som ofte sker, når man vander planterne. Og hvem har ikke lyst til at prøvesmage svævende basilikum eller rosmarin til sommer?


Udover at give dine planter et løft med denne smarte gadget, kan du også med fordel give dine planter et løft i en mere metaforisk forstand. Det kan du gøre ved at vande dine planter regelmæssigt og sørge for, at de får nok lys. Du kan også give dem en kærlig hånd ved at fjerne de døde blade og give dem ny jord, hvis behovet skulle være der.

Kloden drejer på skrivebordet

Hvis du gerne vil tilføre lidt magi til et ellers kedeligt skrivebord, så kan du overveje en lampe med en svævende jordklode. Denne jordklode holdt svævende mellem en pluspol og en minuspol, der giver et spændende præg til indretningen.


Det kan være lidt svært at få jordkloden til at balancere til at begynde med. Men med lidt hjælp er det hurtigt muligt at få den op at svæve, og så vil en lampe ellers lyse mod jordkloden i forskellige typer af hvidt og farvet lys. Dette er en perfekt gadget til skrivebordet derhjemme, da denne gadget vil signalere proffessionalisme, som i bedste fald vil kunne motivere dig til at få dit arbejde gjort, når du sidder ved skrivebordet.


Det er i dag muligt at finde et hav af spændende gadgets til hjemmet. Disse gadgets kan gøre din hverdag mere praktisk, og de kan på samme tid løfte din indretning til nye højder. Når det kommer til gadgets, er det derfor vigtigt, at du er bevidst om dine behov, og at du har en klar idé om, hvilken indretning, du ønsker i hjemmet. Det er desuden en fordel at undersøge de forskellige muligheder, så du nemmere kan finde de gadgets, der passer bedst til dig.Vores partnere