Få mere selvtillid når du dater

saiph-muhammad-JLNiQNntX4s-unsplash
Mange af har svært ved at date.

Vi kan være fyldt af selvtillid, når vi er på arbejdspladsen og med vennerne, men når vi skal på date, så er munden tør, vi har intet at sige, vi rødmer og bliver nervøse. Det er helt almindeligt, men det kan gøre det svært, hvis ikke umuligt at møde en partner, hvis man ikke kan slappe af på dates. 

Mød en masse mennesker 

Når man taler om frygt, så er eksponering en af de stærkeste værktøjer til at komme sig over ens frygt. På Scor dating kan du møde en masse mennesker. For hver date, bliver det en smule mindre skræmmende. Du får samtidig en fornemmelse af, at der er mange derude, det kan give en fornemmelse af, at der er mindre på spil, når du går på en date. Hvis det er for overvældende at tage på data, så tag små skridt. Start eventuelt med chat hos ScorAt chatte er et godt sted at starte. Chat lærer dig nogle vigtige lektier, du kan bruge, når du har mod på at date i virkeligheden. Det kan også være, det er mere trygt at gå på date, hvis du føler dig tryg ved personen. 


Find på gode dates

Det er en skræmmende situation for mange, hvis en date betyder, at man sidde foran et fremmed menneske igennem en tre retters menu. Det kan skabe mange ubehagelig pauser og akavet øjeblikke. 


Det er nemmere at gå på en date, hvis man laver noget, man også kan snakke om. Det er en god idé at arrangere en date, der er aktiv. Man kan tage ud at skøjte, tage i klatrehal, på kunstmuseum eller en picnic i skoven. Når du arrangere en date, så skal du også huske, at den date, du vælger, siger meget om, hvem du er til dine kommende dates. 

Hav spørgsmål klar

Det, der giver mange svedige håndflader, er akavet stilhed. Selvom man er sammen med en, man synes er dejlig, så kan man pludselig løbe tør for emner at tale om. Jo længere stilheden varer, jo mere akavet kan det blive for begge parter. Derfor er det en god idé at have tænkt på nogle nød-spørgsmål. Hvis du har skrevet med din date før I er ude, så hav nogle spørgsmål klar til de ting, I har skrevet om. Det vil give din date en fornemmelse af, at du er opmærksom og god til at lytte. 

Vores partnere