Her er forskellen på Sony Xperia II og Sony Xperia 10 III

Telefon
Har du overvejet at investere i enten Sony Xperia 10 ii eller Sony Xperia 10 iii?

I denne artikel bliver du klogere på forskellen mellem de to Sony Xperia modeller, så det i sidste ende bliver nemmere for dig at vælge den rette ud fra dine behov og budget. Du bliver blandt andet klogere på forskellene på skærmene, kamera og design. Fælles for begge modeller er nemlig, at de bliver klassificerede i mellemklassen, hvorfor du er garanteret gode telefoner til priserne.

Sony Xperia 10 iii – en god telefon til prisen

Hvis vi først og fremmest tager udgangspunkt Sony Xperia 10 iii, kan vi konkludere, at i hvert fald får en god telefon til prisen. Den er langt billigere end mange af de populære – heriblandt Samsung Galaxy S21-serien samt Apples iPhone 11 og 12. Er du ikke interesseret i at kaste for mange penge efter en ny smartphone, er Sony Xperia 10 iii et godt udgangspunkt.

Udover prisen, er der selvfølgelig andre vigtige faktorer, der er værd at fremhæve. Tager vi udgangspunkt i nogle af fordelene, får du blandt en lang batteritid samt et holdbart og kompakt design. Det vil sige, at modellen her er ideel til dig, der tit er på farten og ikke har mulighed for oplad din mobil i tide og utide.

Med denne Sony Xperia 10 iii slipper du for at skulle finde opladeren frem flere gange i døgnet, da den generelt har en lang batterilevetid på grund af det kraftige batteri på 45000 mAh. Derudover får 5G-hastighed, så du kan streame og downloade uden problemer, selvom du måske er på farten.

Udover det, får du her et premium-design, som garanterer for, at mobilen ligger godt i hånden. Derudover kan du sagtens betjene den med bare én hånd på grund af det kompakte og enkle design. Holdbarheden kommer til udtryk ved, at mobilen er både kraftig og vandafvisende. Herudover får du et kamera med tre objektiver, hvor du skifte mellem ultravidvinkel, vidvinkel og telefoto, så du kan tage flotte billeder med din smartphone ved at vælge mellem flere forskellige kameraindstillinger.  

Sony Xperia 10 ii

Sony Xperia 10 ii er forgængeren til Sony Xperia 10 iii. Også denne model er ideel til dig, der ikke vil kaste for mange penge efter en Sony smartphone. Her får du nemlig en fin model til prisen, som både er udstyre med høje og smalle skærme, der ligeledes gør det nemmere at holde telefonen i hånden. Sony Xperia 10 ii og Sony Xperia 10 iii er nemlig stort set identiske – forskellen er blot, at model iii har fået en række opgraderinger sammenlignet med ii.

Modellen her er anden udgave i Xperia 10-serien. Ligesom med tredje udgave, har begge modeller en fingeraftrykslæser i power-knappen på siden af telefonen, som fungerer, som den skal. Også her får du et kamera med tre objekter, der generelt bliver vurderet som over middel.

Derudover har begge modeller et integreret OLED-display, som giver en endnu bedre skærmoplevelse, da det normalt er en teknologi, der kun er integreret i dyre modeller. Ønsker du at læse mere om, hvordan Xperia-serien generelt klarer sig i diverse test, kan du læse mere her.

Vores partnere