Hvordan finder jeg den bedste VPN?

VPN på mobil
VPN står for Virtual Private Network. Med en VPN forbindelse kan du blandt andet tilgå geografisk blokeret indhold, altså sider som normalt ikke vil være tilgængelige i Danmark.

Desuden sikre en VPN samtidig din internetforbindelse, da den er krypteret, på den måde er der ikke nogen, hverken hackere eller andre, der kan holde øje med, hvad du foretager dig på internettet. En VPN er ikke kun god herhjemme. Hvis du for eksempel skal ud og rejse, kan en VPN være et godt værktøj at have, da du stadig vil kunne tilgå din online bank, se DR1 for at følge med i nyheder eller stadig se det danske Netflix. Der findes rigtig mange forskellige VPN  på markedet, og de har hver deres svagheder og styrker. Nogle er gode til sikkerhed, mens andre har bedre hastighed. 

Find den bedste VPN til dine behov

Alt efter hvad du præcis skal bruge din VPN til, er der flere ting at overveje. Det er mulig at få en gratis VPN, men her skal man være særligt opmærksom på, at sikkerheden kan være kompromitteret, og hastigheden kan være relativt lav. Hvis du skal sikre dig at få en hurtig og sikker VPN, er det bedst at købe en. VPN markedet er stort og i konstant udvikling, derfor er det vigtigt, når du skal finde den rigtige at undersøge og sammenligne så mange tilbud og udbydere, som muligt. Her kan du se er opdateret top-ti liste af de bedste i Danmark. Det er en god ide at få sammenlignet priserne, tænke over, hvad du skal bruge din VPN til specifikt og sørge for, at den har et relativt nemt navigationsdesign, ellers kan det være en jungle at finde rundt i. 

Fordele og ulemper ved VPN

Som sagt er sikkerheden ved en VPN en klar fordel, da det holder sig sikker mod internettrusler, såsom hacking af personlige oplysninger osv. En fordel er også at du helt selv kan sætte en VPN op fra dit eget hjem uden hjælp fra professionelle. Når det er sagt, skal man dog også tænke over, at hvis man skal have fuldt beskyttelse på sin VPN, skal den være sat helt korrekt op, ellers kan du stadig risikere lækage af oplysninger. Dybest set kan du være helt anonym på nettet med en VPN, men dette har også en bagside. VPN kan nemlig også bruges til illegal færden på nettet, hvilket har givet VPN et dårligt omdømme. Forhåbentlig bruger langt størstedelen en VPN forbindelse på ansvarlig vis. Det er i hvert fald et rigtig godt værktøj, hvis man har behov for beskyttelse på internettet, uanset om du er privatperson eller en virksomhed. 

Vores partnere