Sådan bliver du klar til at følge VM i Qatar fra hjemmet

connor-coyne-OgqWLzWRSaI-unsplash
Selvom der er et lille halvt år til verdensmesterskaberne i fodbold, som i år vil blive spillet i Qatar, er det kommende megaevent allerede begyndt at fylde meget i bevidstheden hos både spillere og fans.

For spillerne handler det nemlig om, at de skal bruge sommerens transfervindue på at finde den helt rigtige klub, som kan hjælpe dem med i truppen mod VM. For fansene derimod er optakten til VM noget anderledes - særlig for dem som ikke selv planlægger at tage turen ned til ørkenstaten Qatar. Her er de tre ting, som du som fan af verdensmesterskaberne i fodbold bør gøre dig klar på.

Find den rette streamingtjeneste

Der kan være svært at hitte rundt i de mange streaming udbydere og rettighedsindehavere til de forskellige fodboldkampe og turneringer. Mange interessenter ønsker at være en del af verdensmesterskaberne, og der er derfor altid flere forskellige streamingudbydere at vælge mellem, hvis du tæller den udenlandske med. På hjemmesiden sefodbold.dk kan du dog finde et overblik over hvilke streamingtjenester som viser alle kampe under det kommende VM, samt de mange andre fodboldkampe i Superligaen, Premier League, La Liga, Champions League, Bundesligaen samt alle Landsholdets kampe.

Sæt stemningen

Når ikke du kan være der selv i Qatar, er du nødt til selv at bidrage til at skabe den stemning, som du går glip af, ved ikke at være på tribunerne. Stemningen kan du påvirke på mange måder. Først og fremmest kan du sikre dig det rette selskab, ved at se kampene sammen med venner og familie med samme passion som dig selv. Dernæst er der alt pynten, hvor klaphatte, de legendariske 86-trøjer og rød-hvid maling i ansigterne ligeledes kan virke opløftende på stemningen. Hvis end ikke dette er nok, må de helt tunge våben findes frem, og Recepten samt de mange andre store danske fodboldhits sættes på repeat på stereoanlægget i dagene og ugerne op til kampene. 

Gense det danske Landsholds største øjeblikke

Det danske Landshold har leveret os mange gode og store øjeblikke. Størst af alt står selvfølgeligt EM-triumfen mod de tyske naboer fra syd, samt den efterfølgende sejr i Kong Fahd cup mod Argentina tre år senere. Dertil kommer en perlerække af store kampe både nyere og ældre tid, som også tåler et gensyn. Herunder 6-1 nedslagtningen af Uruguay fra 1986, 4-1 sejren over Nigeria i 1998 med Ebbe Sand i hopla og kampene fra det foregående VM og EM, hvor Danmark også fik vist verden, at de hører til helt i toppen. Her er det også oplagt at se nærmere på en speciel kamp fra 2002. Her mødte Danmark og Frankrig ligeledes hinanden i VM-gruppespillet, hvor Frankrig kom som regerende verdensmestre. Dengang var det dog Danmark som trak det længeste strå, og sendte Les Tricolores ud. En historie som Eriksen, Kjær, Schmeichel, Hjulmand og de øvrige danske drenge helt sikkert drømmer om at gentage, når VM går i gang til november i år.

Vores partnere