Sådan mindsker du risikoen for indbrud

Picture1
Sommersæsonen er kommet, og det betyder sol, varme og glade dage. Det er også i denne periode, at de fleste tager ud at rejse. Det er altid dejligt at være på ferie, men det er endnu bedre, hvis du er helt tryg og ikke frygter indbrud, mens du er afsted.

Sommersæsonen er kommet, og det betyder sol, varme og glade dage. Det er også i denne periode, at de fleste tager ud at rejse. Det er altid dejligt at være på ferie, men det er endnu bedre, hvis du er helt tryg og ikke frygter indbrud, mens du er afsted. Indbrud kan til enhver tid forekomme i alle dele af landet. Der er mange måder at minimere risikoen for indbrud på, og dem kan du blive klogere på, hvis du læser videre.

Lås alle døre og vinduer

Det virker måske simpelt og åbenlyst, men mange indbrudstyve får nem adgang ved at lede efter et åbent vindue eller en ulåst bagdør. Det er nemt og hurtigt for tyven at komme ind på den måde, og de undgår at tiltrække for meget opmærksomhed ved at skulle arbejde i lang tid på at bryde døre og vinduer op.

Sikkerhedssystem

Et sikkerhedssystem er helt sikkert et essentielt aspekt i at mindske risikoen for indbrud. Du kan altid få fingrene i et godt sikkerhedssystem med forskellige elementer installeret, såsom en alarm med sirene eller et udendørs overvågningskamera. Der er mange fordele ved disse ting. Med et overvågningskamera medfølger skilte, så tyvene kan se, at der er stor risiko forbundet med at bryde ind netop der. Der vil være stor risiko for, at de vil blive identificeret ud fra optagelserne fra kameraet. Alarmen gør præcis det samme: Den virker forebyggende i kraft af tydelig skiltning, og hvis det skulle ske, at tyvene alligevel på en eller anden måde får adgang til dit hjem, vil en tændt sirene signalere til dem, at vagt/politi er på vej.

Undgå at poste, at du er på ferie

Hvis du skal på ferie, er du sandsynligvis ret begejstret for det og glæder dig til det. Det er dog ikke den bedste idé at oplyse hele din vennekreds - og desuden alle på internettet - om at du skal på ferie. Hvis du oplyser, at du ikke er hjemme i en uge eller to, vil mange tyve se det som en oplagt mulighed for at slå til. Så gem feriebillederne, indtil du er hjemme igen, og bare nyd din ferie, mens du er afsted.

En god forsikring

Hvis det værste nu skulle ske, og du alligevel bliver udsat for indbrud i hjemmet, er det vigtigt at være godt forsikret, så du ikke står med det hele selv. Din forsikring hjælper dig med at erstatte dine stjålne ejendele. Den kan også hjælpe dig med at dække eventuelle reparationer på ejendommen, hvis tyven har lavet skader.

Vores partnere