Samsung er klar med Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4

15c215b0-616f-4e38-a00a-6074508d07bfSamsung Galaxy Z Fold4 og Flip4
Verden kender nok Samsung som én af de største mobilproducenter, og man forbinder nok også mobilgiganten med de tynde og simple smartphones.

Men Samsung har i nogle år nu faktisk produceret foldetelefoner. Og nu er de altså klar med deres nyeste af slagsen, nemlig Samsung Galaxy Z Fold4 og Galaxy Z Flip4. Telefonerne er udstyret med mange egenskaber, der gør dem ret funktionsdygtige og gode at bruge. Det vil sige skærm, processor og batteri, der er på højde med de bedste smartphones på markedet. Telefonerne er også udstyret med knivskarpe kameraer, som vil glæde hverdagsfotografen. 

Samsung Galaxy Z Flip4 og Z Fold4 er selvfølgelig begge foldetelefoner, men det kendte flade og tynde design, som man kender fra den typisk smartphone, er stadig intakt hos telefonerne. Deres foldeevner gør dem bare mere interessante at bruge og giver plads til flere egenskaber og funktioner. 

Tag skarpe billeder med Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4

Med Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4, har Samsung lavet en opgradering på kamerafronten, når man sammenligner med deres tidligere foldetelefoner. Galaxy Z Fold4 er nemlig udstyret med et ultravidvinkelkamera på 12 MP, et 50 MP vidvinkelkamera og et 10 MP telefotokamera på bagsiden. Dertil er der et kamera under skærmen, der har 4 MP og et frontkamera på 10 MP.

Galaxy Z Flip4 har 2 bagkameraer – et ultravidvinkel på 12 MP og et vidvinkel på 12 MP. Desuden får du et selfiekamera på 10 MP. Derudover har telefonen også software og egenskaber, som sikrer flotte billeder. 

Kraftig processor og acceptabelt batteri

Samsung Galaxy Z Flip4 og Z Fold4 er solide telefoner, også når det kommer til funktion og batterikapacitet. Begge modeller har nemlig en Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+ (4nm AP) processor og godt med lagerplads, der sikrer telefonernes hurtighed og brugbarhed.

Galaxy Z Flip4 fåes med 128 eller 256 GB lagerplads. Derudover har telefonen 8 GB RAM. Dens batterikapacitet er på 3.700 mAh, og den har 25 W hurtigopladning. 

Galaxy Z Fold4 har en batterikapacitet på 4.400 mAh med 25 W hurtigopladning, 256 eller 512 GB lagerplads. Dertil er den også udstyret med 12 GB RAM. 

Få en god skærmoplevelse med Samsung Galaxy Z Flip4 og Z Fold4

Begge modeller har specifikationer, der gør dem gode at bruge. Fx har Galaxy Z Fold4 to skærme. Én på 7,6 tommer og én på 6,2 tommer. Den førstnævnte har en opdateringshastighed på hele 120 Hz. Begge skærmer er AMOLED-skærme. Derudover hører der en S-pen med til telefonen, så man som bruger bl.a. kan udfolde sin kreativitet og være præcis.  

Galaxy Z Flip4 har en skærm, der minder om forgængerens. Denne model har en 6,7 tommer skærm med en 120 Hz opdateringshastighed, og derudover får du en lille frontskærm på 1,9 tommer. 

Både Samsung Galaxy Z Flip4 og Z Fold4 kan dermed sikre en god skærmoplevelse. Og sammenligner man med Samsungs tidligere foldetelefoner, er de to nye modeller en god opgradering. 

Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4 kan nu forudbestilles hos diverse bredbåndsudbydere og elektronikbutikker.

Vores partnere