Udnyt din computers potentiale

xps-8pb7Hq539Zw-unsplash (1)
En computer bruges ofte til daglige opgaver, såsom e-mails, streaming, internet surfing og så videre. Men når weekenden alligevel rammer, er det meget muligt at e-mails ikke lyder helt så attraktivt. Her bruges computeren højst sandsynligt til nogle andre ting.

Har du en computer, hvis potentiale du gerne vil udnytte, skal du blot følge med her. Her får du nemlig en masse gode idéer til hvordan du kan bruge din computer til andet end opgaveskrivning, e-mails og chat beskeder på Facebook. Din computer har nemlig mange gode funktioner som du klart bør overveje at udnytte. Så hvis du stadig er nysgerrig, skal du blot læse videre. 

Til den stille type

Du har nok allerede en idé om hvordan du kan lide at tilbringe dine aftener og weekender. Er du mere den stille type, sidder du højst sandsynligt ikke foran fjernsynet og råber af den fodboldkamp der bliver sendt. Du er nok mere til gratis lydbøger og podcasts, som du altså heldigvis nemt kan tilgå fra computeren! Lydbøger og podcasts er afslappende underholdning til dig der måske ikke er interesseret i at sidde foran computeren konstant, og lydbogormen.dk er stedet hvor du finder de gratis tjenester, der er i markedet.


Med en lydbog eller podcast der bliver afspillet på computeren, kan du nemt stå og tage opvasken, lave mad eller tage et bad imens. Lydbøger er bøger der bliver læst op, hvor podcasts er produceret som en samtale om et specifikt emne. Så der er stensikkert noget for alle!

Underholdningen 

Hvis du gerne vil bruge din computer til underholdning findes der også mange gode muligheder. Der findes i dag tonsvis af forskellige streamingtjenester der har et bredt udvalg af serier og film for alle og enhver. Er du måske ikke heldig nok at være indehaver af et stort og lækkert fladskærms tv, så kan du heldigvis sagtens se alle dine yndlingsfilm på computeren - om den er stationær eller bærbar. Denne type underholdning er med garanti noget for alle. 

Socialt 

Med din computer kan du højst sandsynligt tilgå internettet. Og her har du muligheden for at ringe til dine venner eller familie, spille med dem eller udfordre dem. Længe har det været muligt på telefonen, men du kan altså sagtens bruge din computer. Har du et yndlingsspil, kan du altid spørge din bedste ven om han eller hun er klar på et slag online brætspil. Det lyder måske barnligt, men der kan gå rigtig mange timer med dette! På samme tid, kan du lave video- eller taleopkald med dine venner, så I kan se og høre hinanden mens i spiller. Det kan også bruges til mere formelle formål som et online møde, eller et opkald til familien der bor langt væk. 

Vores partnere