ASRock & Biostar Bekræfter Ryzen 9000 Support

AMD AM5 chips
ASRock & Biostar bekræfter nu understøttelse til den kommende AMD Ryzen 9000 "Zen 5" desktop CPU'er med deres nyeste AM5 bundkort BIOS.

ASRock og Biostar er nu sluttet til ASUS, MSI og Gigabyte og tilbyder understøttelse af næste generation AMD Ryzen 9000 Desktop CPU-familien, med kodenavnet Granite Ridge, som vil bruge Zen 5 kernearkitekturen. 

Alle de største AMD bundkort-partnere har i øjeblikket udrullet deres AM5 BIOS-opdateringer til eksisterende bundkort, som inkluderer X670E, X670, B650E, B650 og A620 serier. Ligesom den tidligere BIOS-udgivelse vil ASRock og Biostar bruge AMD AGESA 1.1.7.0 (Patch A) BIOS firmware til deres AM5 bundkort. 

På samme måde som Gigabyte, lister ASRock officielt AMD's Ryzen 9000 serie på sin BIOS side. Størrelsen af BIOS'en er steget med næsten 1,50 MB, hvilket repræsenterer tilføjelsen af store kodeblokke, der er nødvendige for at understøtte Ryzen 9000 "Zen 5" Desktop CPU'er. 

ASRock-AMD-Ryzen-9000-Zen-5-Desktop-CPU-Support-on-AM5-Motherboards-BIOS-_1.png

I mellemtiden har Biostar også annonceret, at alle deres AM5 bundkort har modtaget den nyeste AGESA 1.1.7.0 Patch A BIOS, som tilføjer understøttelse for de samme AMD Ryzen 9000 "Zen 5" Desktop CPU'er. Pressemeddelelsen nævner, at næste generations CPU-familie lanceres "hurtigt" hvilket peger på en hård lancering i sommeren (Midt "24). Pressemeddelelse: BIOSTAR, en førende producent af bundkort, grafikkort og lagringsenheder, er i dag spændt over at annoncere en helt ny BIOS-opdatering designet til deres AMD AM5-serie bundkort, der implementerer den nyeste AGESA PI 1.1.7.0 Patch A arkitektur. 

Denne opdatering er rettet mod den forestående frigivelse af AMD's næste generations CPU'er og sikrer, at BIOSTAR bundkort er klar til at realisere det fulde potentiale af disse topmoderne processorer. Med fokus på fremtidssikret ydeevne vil denne BIOS-opdatering snart være tilgængelig til download og er klar til at omdefinere datakraft og ydeevne med de nyeste AMD processorer. BIOSTAR opfordrer brugere til at følge med på deres officielle hjemmeside for BIOS-frigivelsen og fremtidige opdateringer. 

AMD forventes at officielt introducere den næste generations Ryzen 9000 "Zen 5" Desktop CPU-familie på Computex 2024, som er omkring en måned væk, så hold øje med mere information.

Vores partnere