Google Maps får endelig Dark Mode til Android

Maps Google opdateres
Tidligere på måneden så vi tegn på dark mode på Google Maps til Android. Virksomheden er nu begyndt at udrulle den længe ventede funktion for nogle brugere, der har den nyeste version af Google Maps.

Som du kan se på billedet nedenfor, ruller Google Maps det mørke tema ud sammen med understøttelse af map-interfacet. UI-elementerne har fået en blanding af forskellige gråtoner.

google-maps-dark-mode.jpgSource: Reddit

Fra billedet fremgår det tydeligt, at implementeringen er visuel flot præsenteretog behagelig for øjnene, mens det bevarer meget nødvendige detaljer.

Ifølge brugerrapporter via Reddit får Google Maps dark mode sammen med en dedikeret mulighed for at ændre brugergrænsefladen til lys, mørk eller vælge Androids systemdækkende tema. Du kan få adgang til denne mulighed fra ”Appearance” i Maps under indstillinger. Bemærk, at ændring af dette ikke påvirker temaet for navigationsgrænsefladen.

Kilden bag nyheden, en Reddit-bruger, modtog funktionen på Google Maps version 10.51.1 gennem en ændring på serversiden. På typisk Google-fremgangsmåde får dark mode for Maps en begrænset gradvis udrulning.

google-maps-dark-mode-setting.jpg

Image: u/BrokenFuckenArm / Reddit


Dermed skal du ikke umildbart forvente dark mode i din Maps-app endnu, selvom du har installeret den nyeste version af appen.

Jeg har selv tjekket på min telefon med Google Maps version 10.51.1, og her var dark mode ikke tilgængelig.

For at øge chancerne anbefaler vi at opdatere til den nyeste version af Maps, der er tilgængelig i Play Butik. I betragtning af at virksomheden allerede udruller funktionen, i det mindste for nogle brugere, kunne vi snart forvente en officiel meddelelse.