Lenovo Micro Computer

Lenovo Micro Computer
Lenovo her netop præsenteret deres Chromebox Micro, en ultrakompakt computer til skærme og TV. Kraftfuld, stilfuld, og klar til at revolutionere din digitale oplevelse.

Lenovo har netop afsløret en imponerende lille nyhed - Chromebox Micro, en ultrakompakt computer uden skærm, der kører på Chrome OS som en Chromebook. Den er designet til at tilsluttes skærme eller tv og vise indhold på en pladsbesparende måde.

Chromebox Micro er ekstremt kompakt med målene 6,4 tommer x 3,1 tommer x 0,8 tommer - omtrent størrelsen af to stablede smartphones! 

Lenovo Chromebox.png

Dette er Lenovos mindste Chrome OS-enhed hidtil, vejer under 500 gram. Selv med sin lille størrelse indeholder denne mini-computer en anstændig ydeevne. 

Den bruger en Intel Celeron-processor sammen med 8 GB RAM og 32 GB lagerplads, hvilket gør den i stand til at streame 4K-video og dele webindhold problemfrit. 

Chromebox Micro har flere porte presset ind i sin lille krop: 2 USB-C-porte, 2 USB-A-porte, 1 HDMI-port, 1 Ethernet-port og en hovedtelefonjack. Lenovo har konstrueret enhedens kabinet i metal, uden ventilator og ventilationsåbninger, så den kan køre lydløst 24/7 uden overophedning. Det lukkede kabinet modstår også støv, og du kan montere Chromebox Micro sikkert på overflader ved hjælp af indbyggede skruehuller.

Prisen for Chromebox Micro er $219, og Lenovo planlægger at frigive den i begyndelsen af 2024. Enheden retter sig mod forretningsbrug som digitale skilte og interaktive kiosker, selvom det ikke er bekræftet, om almindelige forbrugere vil have adgang til den.

Denne minicomputer understøtter endda dobbelt 4K-skærme på trods af sin størrelse. Lenovo samarbejder med Instorescreen om brugerdefinerede 15,6-tommer og 21,5-tommer touchscreen-monitorer designet specielt til Chromebox Micro.kilde; lenovo.com

Vores partnere