Release Preview Insiders får ny Edge browser

Windows Edge logo firefox reklame
Den ny Microsoft Edge begynder automatisk udrulning til Release Preview Insiders, som bliver første step i automatisk at erstatte gamle Microsoft Edge versioner med nyeste release.


Microsoft startede i dag den automatiske udrulning af den nye Microsoft Edge med Windows Insiders, der er registreret i producentens Ring-preview-udgivelser. Den nye browser vil gradvist blive rullet ud til alle i Preview Insiders i de kommende uger og måneder. Dette erstatter den ældre browser fra Microsoft Edge, når den nye er installeret.

Dette er begyndelsen på en proces, der vil gøre, at Microsoft i sidste ende erstatter den nuværende legacy Edge med den nye Chromium-baserede Edge for alle. Når beta-testen er udført i Release Preview-ring, vil den nye Edge se en lignende automatisk udrulning til alle via Windows Update.

Relatede nyheder:

Sådan opdateres drivere korrekt på Windows 10

Sådan sikrer du dine data, gratis med Windows 10

Microsoft trækker Windows 10 KB4524244 tilbage

Microsoft lancerede officielt den nye Microsoft Edge den 15. januar, oprindeligt til Windows 10, 7, 8 og MacOS. Microsoft tilføjede for nylig også indbygget ARM64-support, hvilket gjorde det muligt for Edge at køre hurtigere og med mere effektivt strømforbrug på ARM-baserede pc'er som Surface Pro X.

Hvis du vil hente den nye Microsoft Edge uden at vente på, at den automatisk skal rulles ud, kan du downloade release-versionen nu. Der er også flere Insider-builds at tjekke ud - inklusiv Canary, Dev og Beta-kanaler - på Edge Insider sitet.


Giveaway:

Husk du kan vinde det nye Fractal Design Define 7 HER


Source & Image credit:

Microsoft