Windows 10 fejl påvirker ydeevnen negativt

microsoft-windows 10 ny start menu okt
Fejlene hos Microsoft tårner sig op i forbindelse med seneste opdatering. Denne gang omtales direkte negativ påvirkning af performance i Windows 10 samt ”system-frys”

Den nylig kumulativ funktionsopdatering til Windows 10 har fået et efterslæb af problemer, hvor brugere rapporterer om systemet ”fryser” og har indvirkning på ydelsen i berørte systemer. Heldigvis er Microsoft opmærksom på rapporterne, og de har allerede rettet ydelsesproblemerne i en preview opdatering.

Tilbage i maj lancerede Microsoft Windows 10. maj 2020 opdateringen, som var en valgfri opdatering i omkring to måneder, før den begyndte at rulle opdateringer permanent til flere brugere.

Men Windows 10 version 2004 og nylige kumulative opdateringer endte med at introducere flere problemer for nogle brugere end de løste.

Et af de mest dokumenterede problemer er, at systemet fryser eller mister performance-kadence. Som brugerne har bemærket i en forumtråd, som stadig er aktiv, fryser Windows 10 version 2004 eller nyere spil eller apps. Her lyder en efterfølgende vejledning på “nothing can be done” as only “hard reset can get it working again”.

Fra en anden bruger via Reddit, lyder det “I’ve also had 3 random “freezes”, where system hangs and becomes more and more unresponsive until a hard reset is needed, since the 2004 update.”

I en opdatering til supportdokumentet siger Microsoft, at Windows 10 KB4580364 løser et problem "der får operativsystemet til at stoppe med at fungere eller stoppe med at svare".

Ifølge virksomheden resulterede en blokering af TCP / IP-driveren i performance problemer for nogle brugere. For de uvidende er TCP / IP en netværksbaseret funktion, der definerer, hvordan din pc kommunikerer med andre enheder.

Bemærk, at Windows 10 KB4580364 er en valgfri opdatering, og du behøver derfor ikke installere den for at løse potentielle ydelsesproblemer.

Valgfri opdateringer inkluderer altid flere fejlrettelser og forbedringer, men disse opdateringer downloades aldrig automatisk. Efter at disse ”preview” opdateringer er testet gennem Windows-insiders, tilføjes deres rettelser til Windows 10's obligatoriske Patch Tuesday opdatering.

Den 10. november begynder Microsoft at udrulle den obligatoriske kumulative opdatering af Windows 10, og den vil omfatte forbedringer af performance.


Relaterede artikler:

Så er den gal igen: Microsoft bekræfter nye fejl

Windows 10 får nyt driversystem: Alt du skal vide

Advarsel: Undgå at bruge Chrome på Windows 10

Du kan finde flere Windows nyheder HER


Source & Image credit:

Reddit, Microsoft, answersforum