Windows 10 kalenderen får bedre søgefunktion

kalender logo win 10 juli
Microsoft har annonceret, at Windows 10 kalenderen får en søgeopgradering. Virksomheder arbejder også på andre kalenderforbedringer, herunder nye temaer.

Hvilket kaos vores liv ville være, på hjemmefronten eller på arbejdspladsen, uden en digital kalender! En kalender er praktisk til styring af dine opgaver, aftaler eller opgaver.

For desktop-brugere beviser Windows 10 Kalender sin værdi i styringen af tidsplaner, herunder møder og meget mere. Og nu gennemgår kalender-appen en transformation, der vil give Windows 10 kalenderen forbedrede funktioner, herunder en forbedret søgeoplevelse.Ny Windows 10 kalendersøgning

Ifølge et tweet fra Alumia_Italia, er en forbedret søgning en af de nye funktioner, som Microsoft udvikler til Windows 10 kalender-appen.

Funktionen, der i øjeblikket er i preview, har tydeligvis gennemgået en overhaling på flere parametre ifølge det tweet  Alumia_Italia deler

Windows 10 kalender.JPG

 

For at søge i en begivenhed i din kalender skal du blot indtaste den i søgefeltet for at frembringe en liste over begivenheder. Du kan derefter klikke på et af elementerne i dine søgeresultater for at se yderligere detaljer.

For et stykke tid annoncerede Microsoft, at de ville gennemgå hele kalenderoplevelsen på Windows 10. Firmaet afslørede også flere funktioner, der vil tilføjes til Windows 10 kalenderen.

We’re updating the Calendar app for Windows 10 with improved features, new themes, and a cleaner interface that’s easier to use. The Calendar preview is an early look at this update. It will initially include a subset of the features currently available in Calendar today, and we’ll be adding more features each month.

Ud over en forbedret søgefunktion får kalender-appen 34 nye temaer. Microsoft redesigner også kontonavigation og tilbyder en bedre måde at tilføje begivenheder på.

Alle disse funktioner gennemgår i øjeblikket betatest.

Er du begejstret for de kommende forbedringer af Windows 10 kalenderen, så lad os høre fra dig i kommentarfeltet.


Source & Image credit:

Micfrosoft